WordPress developer

Yritys
Geniem Oy
Paikkakunta
Koko Suomi
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
7.9.2018

Terve WP-devvaajat! Me kuultii, että Oulusa osattas koodata ja että jokune saattas olla työtä vailla.

Nyttois mahollisuus hypätä vantastisen tamperelaise ohojelmistotalon palakkalistoille! Ai nää et halua Oulusta lähtiä? Tullee ikävä Kärppiä, Toripolliisia, Nelivitosta tai talavipyöräilyä? No meillepä o iha sama misä nää tolskaat – samallai sitä koodia syntyy etänäki. Meillä o vahava etätyökulttuuri ja meilä tehhää töitä nii Turusta, Hämeenlinnasta, Tukholmasta ja Skellefteåsta käsi.

Me kehitettää WordPressi-sivustoja Docker-ympäristösä ja ollaa intopinkiänä mukana WordPress-yhteisön toiminnasa. Ollaa esimerkiksi julukastu DustPress-sovelluskehys, joka tekkee WP-teemoje kehittämisestä vähemmä kettumaista ja iha tehokastaki. Fronttipuolela me pyritää aina pysymää kaikemmaailma uuistuksista perilä ja meilä mukana pyörii muun muasa SASSi, ESkutone ja Webpacki.

Tuuppa meile nii viihyt varmasti! No ei ihavvarma voi tietenkää olla, mutta saattaaha sitä ees kokkeilla. Meitäo täälä monnee junnaa ja joskus joku murijasee hyvänki vitsi. Ollaan kans avvoimia ja kyllä kai meillä muutenki iha hyvi mennee. Meilä saa kaikki hakkeutua semmosii hommii mistä ite tykkää ja jos huvittaa nii saa olla völijysä kehittämäsä virmaa ylleisestiki. Kettää ei pakoteta mihinkää ja meillä saa olla vaa hilijaaki ja iteksee katela sivusta ku muut hölömöilee. Ei lauleta ringisä kumbaijaata. Vaikka se Loiriplukari kyllä yhteevvällii yhisti ihimisiä.

Me etitää semmosta henkilyä, jolla ojjo kolome-nelijä vuotta kokemusta WordPressistä.

Tekniikasta voijjaa sen verra sanua, että meilä tykätää seuraavista juttuista ja toivotaa että nääki tykkäisit:
– PHP, WordPressi, Mysli
– JavaScripti/jQuery (jossulla o kokemusta JS freimwörkistä niinku Vue, Reacti tai Angulari, nii se o plussaa)
– GITti-hommat
– Vagrantti ja Dockeri -kehitysympäristöt

Pääset/ jouvvut meilä käyttämää muun muasa:
– Redistä
– SASSia, ESkutosta ja Webpackia
– Dockeria

Eka työpalaveri voijjaa pittää etänä, mutta olisha se kiva nähä iha naamatustekki. Tuu kokkeilee meijjä toimistolle pingistä ja flipperiä ja samala voit pällistellä ku pari Oulun ihimettä tekkee meilä jo hommia. Geniemi se o melekone kulttuurie sulatusuuni.

Linkistä löyät perusssetit CV:n ja hakemukse lähettämisee. Jos et oikei tiiä, mitä siihe hakemuksee kirijottasit, nii pirrauttappa suoraa Essille – se meilä sumplii nuita rekryasijoita ja antaa sulle jonku tehtävän. Nää voit sen sitte tekasta näytteeksi ossaamisesta. Nuo tehtävät on tojettu hyväksi ellei paremmaksi vaihtoehoksi ku ne viimesenpääle mietityt hakemukset. Sun koodi kertoo enemmä ku tuhat sannaa nuinniinku klisseisesti ilimastuna.

Essin numero o 050 436 8628 – sille voi iha rennosti soitella ja kysellä tyhymiäki. Saa laittaa kans viestiä, jos inhuat soittelemista.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Geniem Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti