WordPress -developer

Yritys
Digitoimisto Dude Oy
Paikkakunta
Jyväskylä
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Palkkataso
2 000–3 000 € / kk
Viim. hakupvm
30.9.2018

Digitoimisto Dude Oy on vuonna 2013 perustettu jyväskyläläinen digitoimisto. Pääpalveluitamme ovat WordPress verkkosivustot, -palvelut, ja –kaupat. Tarjoamme myös omille asiakkaillemme hosting-/ylläpitopalvelua. Yrityksessämme työskentelee kolme päätoimista yrittäjää ja yksi työntekijä. Verkostoomme kuuluu myös freelance-kehittäjä ja sekä valokuvaaja.

Toimintamme jatkuvasti laajentuessa etsimme Jyväskylään WordPress-kehittäjää.

Pääset osaksi legendaarista tiimiämme, joka on vuosien saatossa marinoitunut monessa liemessä. Toimenkuvaasi tulevat kuulumaan vähintään front end -kehitys, asiakaspalvelu ja help desk -operointi. Taitojesi ja kiinnostuksesi mukaan myös back end -kehitys ja palvelinylläpito.

## Miten Dude pyörii

Dudella ei ole turhia käsienheiluttelijoita. Kaikki tekevät työtä suoraan asiakasrajapinnassa ja graafikot pitävät huolen projektien johtamisesta. Työvälineet ovat luonnollisesti kunnossa eli saat pränikät laitteet (käytämme Macceja) ja muut tarvikkeet alle. Päivityksiä varusteluun tehdään aina tarpeen vaatiessa.

Olemme vahvasti mukana niin paikallisen, kansallisen kuin kansainvälisenkin WordPress-yhteisön toiminnassa. Dudella pääset halutessasi antamaan panoksesi yhteisön toimintaan, ytimen kehittämiseen ja osallistumaan kotimaissa ja ulkomailla järjestettäviin seminaaritapahtumiin kuten WordCamp Europeen.

Meillä ei ole vain yhdenlaisia asiakkaita vaan skaala on iso toimialojen ja kokojen suhteen. Asiakkaitamme yhdistävä tekijä on heidän tuotteensa tai palvelunsa, josta me innostumme. Emme lähde mukaan projekteihin, joiden emme usko tuovan tähän maailmaan mitään hyvää. Asiakkaitamme ovat mm. Bauer Media, Elonen, Real Snacks, JAMK, Paytrail, Ravintola Sohwi, Sievo, Niilo Mäki Instituutti ja Black Bruin.

Tarjoamme mm:

* Kuukausipalkkaa
* Huonoa huumoria
* Hyviä haasteita
* Parhaat työkaverit
* Laadukasta kahvia
* Vapautta työaikoihin ja –paikkoihin
* Laadukkaimmat ja uusimmat työvälineet

Odotamme mm:
* Kokemusta WordPress-teemojen kehittämisestä, kokemus lisäosien kehittämisestä lasketaan eduksi
* Useamman vuoden kokemusta verkkosivustojen ja -palveluiden kehittämisestä tai muuta ohjelmointikokemusta
* Että et pelästy koodiluolassamme listattuja tekniikoita
* Intohimoista suhtautumista alaan sekä paloa kehittyä jatkuvasti
* Halukkuutta ja valmiutta toimia asiakasrajapinnassa

Koska olemme pieni ja tiivis tiimi, toivomme sinun työskentelevän Jyväskylässä toimistollamme. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus tehdä osa viikosta etätöinä niin sovittaessa. On sitä esimerkiksi Helsingistä aiemminkin dudelle muutettu. Kerrothan hakemuksessasi miten tykkäät työskennellä!

## Wau, haluan tänne!
Siistii! Iske hakemus sisään portfolion, GitHub-linkin tai muun taidonnäytteen ja palkkatoiveen saattelemana osoitteeseen moro@dude.fi, niin selvitetään oletko sinä seuraava dude tai dudetar.

Lomasesongin takia emme pysty välttämättä antamaan lisätietoja puhelimitse ennen elokuuta, jolloin myös kaikki hakemukset käsitellään. Voit kuitenkin huhuilla tuleville koodarikavereillesi WordPress Finland Slackissa nimimerkeillä sippis ja rolle, tai Twitterissä @rolle ja @wahalahti.

Valittu hakija voi aloittaa työt välittömästi valinnan jälkeen tai joustavasti sopien.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Digitoimisto Dude Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti