WordPress-devaaja

Yritys
Geniem Oy
Paikkakunta
Tampere / etätyö
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
29.1.2021

Onko osaamisesi jumahtanut paikoilleen? Oletko haaveillut pääseväsi osaksi isoa ja asiantuntevaa tiimiä? Nyt sinulla on mahdollisuus lähteä rakentamaan Suomen laajimpia WordPress-sivustoja yhdessä 21 muun WordPress-devaajan kanssa! Lupaamme, että jo vuoden kuluttua osaamisesi on kehittynyt aivan eri levelille.

Meitä on yhteensä 63 geniemiläistä, joista kooditaidetta luo 42 hengen jengi. Geniemiläisiä löytyy Tampereelta, pääkaupunkiseudulta, Vaasasta, Lahdesta, Hämeenlinnasta, Jyväskylästä ja Ruotsista. Päätoimipisteemme sijaitsee Tampereella ja minitoimistomme Vaasassa sekä vuoden 2021 puolella myös Jyväskylässä.

SINÄ
– Olet nähnyt jo paljon WordPress-maailmaa: luovinut läpi haastavien projektien, onnistunut toteuttamaan asiakkaan toiveita ja ratkonut alussa mahdottomalta tuntuvia ongelmia.
– Tulet työskentelemään seuraavilla teknologioilla: PHP, WordPress, MySQL/MariaDB, moderni HTML, CSS, JavaScript/jQuery, git ja Docker.
– Pääset oppimaan myös näitä teknologioita, mikäli et niitä jo osaa: Redis, SASS, ES6, Webpack ja RediSearch.
– Haluat jakaa omaa osaamistasi ja tukea junior-kehittäjiämme sekä olla mukana kehittämässä WordPress-liiketoimintaamme.
– Et malta odottaa, että saat hyppysiisi DustPress-sovelluskehyksemme.
– Olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä sekä reippaasta työn tekemisestä.
– Et tarvitse ketään vahtimaan työsi etenemistä – olet itseohjautuva ja osaat itsenäisesti kommunikoida projektitiimissä työn etenemisestä.
– Kysyt, jos jäät jumiin ja arvostat asiakkaita yhtä lailla niin kuin työtovereitasikin.
– Saat palkkaa 3 700 – 4 500 € / kk + hyvät edut + vuosibonuksen + mahdollisuuden osallistua myöhemmin järjestettävään osakeantiin

TYÖSKENTELY GENIEMILLÄ
Arkesi koostuu projektityöskentelystä yhdessä asiantuntevien devaajien kanssa. Lisäksi tiimiin kuuluu projektipäällikkö sekä designeri. Meillä voit tehdä työtä joko Tampereen toimistolla, kun tilanne sen sallii, tai etänä valitsemassasi paikassa. Projektityöskentelyn lisäksi meillä on viiden hengen tiimi, joka huolehtii projektien jatko- ja pienkehityksestä.

Itseohjautuvassa organisaatiossa työhön mielekkyyttä tuovat selkeät prosessit:

– tekninen toteutus
– laadun arviointi
– koodikatselmointi

Geniemillä laadunarviointia tekee erillinen testaustiimi, joka koostuu ammattitestaajista, eikä devaajista. Koodikatselmointikäytänteiden avulla voi kehittää omaa osaamistaan ja oppia toisilta. Koodikatselmointia tekevät talon pätevimmät kehittäjät – myös sinä voit olla yksi heistä nyt tai tulevaisuudessa.

Teknisen toteutusvaiheen projektimalli on ketterä ja toimiva siksi, että pääosin kehittäjä tekee vain yhtä projektia kerrallaan. Pääosin samaa projektia tehdään useampi kuukausi. Koska projektit ovat enterprise-tasoa ja suuria, on tiimin mahdollista sitoutua yhteen projektiin kerrallaan, eikä pomppia eri projektien välillä. Keskittyminen yhteen projektiin luo työrauhaa ja vapauttaa aikaa esimerkiksi oman osaamisen kehittämiselle 1 000 euron koulutusbudjetin avulla.

Senior-kehittäjänä pidät huolen, että projekti onnistuu teknisesti, hahmotat koko scopen ja huolehdit arkkitehtuurista. Olet tukena tiimin muille devaajille ja osallistut laadunvalvontaan. Projektitiiminä ymmärrätte asiakkaan tahtotilan ja kommunikoitte suoraan asiakkaan kanssa. Meillä projektit tehdään tiimeissä, joissa jokainen on tasavertainen tiimin jäsen.

MEILLE ON HELPPO HAKEA
Mikäli innostuit lukemastasi ja haluat, että olemme sinuun yhteydessä, niin juttele rekrybotin kanssa verkkosivuillamme. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä HR:mme Essiin puhelimitse tai lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen tyopaikat (a) geniem.com. Yhteydenoton jälkeen lähetämme sinulle rekrytehtävän, jonka avulla pääset tutustumaan DustPress-sovelluskehykseemme.

Yhteydenotot käsitellään saapumisjärjestyksessä ja teemme palkkauspäätöksen heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhteen toivomme alkavan mahdollisimman pian.

Hyppää mukaan uusien haasteiden pariin – takaamme että viihdyt!

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Geniem Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti