WordPress-devaaja

Yritys
Mediapool Finland
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Palkkataso
3 000–4 000 € / kk
Viim. hakupvm
13.10.2020

Nyt olisi tarvetta WordPress-devaajalle!

Teemme paljon töitä WordPressillä. Kaikki verkkosivustoprojektimme perustuvat WordPressiin ja hyväksi havaittuihin liitännäisiin. Työskentelet kahden hengen graafikko-ohjelmoija tiiminä, projektinjohtajan avustamana. Valmisteemoja tai page-buildereita emme käytä, jotta koodi pysyy puhtaana ja jatkokehitettävänä.

Sinulla pitäisi olla kokemusta WordPressin käytöstä “puhtaalta pöydältä” niin backendin kuin frontendin osalta. Hyvät CSS-taidot tulevat tässä myös hyötykäyttöön.

Ensisijaisesti etsimme kokenutta tekijää, mutta jos vyön alla on kuitenkin muutamia hyviä referenssejä niin ehdottomasti kannattaa kysellä homman perään. Meillä on hyvä ohjelmointitiimi, josta saa apua ja koulutusta haastaviin tilanteisiin.

Työskentelemme Helsingin Kallion toimistoltamme käsin arkisin noin 8.00-17.00 välillä. Etähommat onnistuvat myös, mutta työ on meidän tapauksessa kivempaa ja tehokkaampaa kun koko tiimi paikalla. Lomailemme riittävästi, koska meillä kaikilla on myös oma elämä töiden ulkopuolella.

Palkkauksesi tulee sijoittumaan 3000 – 4000€ välille riippuen kokemuksestasi ja osaamisestasi. Yhtiömme on erittäin vakavarainen ja velaton. Lisäksi yhtiön osakkaat ovat sitoutuneet niin yhtiön kuin työntekijöiden uran kehittämiseen.

Kannattaa ennakkoluulottomasti tiedustella tehtävästä! Kaikki keskustelut käydään luottamuksellisesti ja hyvässä hengessä!

Lähetä tiedustelut sähköpostitse ja mainitse otsikko kentässä “WP-devaaja”

Töihimme voit tutustua täällä: https://mediapool.fi/#projects

Tiedustelut:
Aapo Virta
aapo@mediapool.fi
p. 050 337 7420

Lisätietoa yrityksestä Mediapool Finland Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti