WordPress-artisti

Yritys
Ambientia
Paikkakunta
Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Tampere, Turku
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Palkkataso
3 000–4 000 € / kk
Viim. hakupvm
27.6.2018

Softakehitysorkesterimme kaipaa WordPress-artistia – oletko sinä hakemamme henkilö? WordPressin lisäksi horisontissa on verkkopalveluprojekteja myös useilla muilla toteutusteknologioilla, joten halutessasi voimme tarjota töiden suhteen monipuolisuutta. Asiakkainamme on sekä julkishallinnon että yksityisen sektorin toimijoita ja asiakastöihimme voit kurkata osoitteessa www.ambientia.fi/caset.

Joensuun toimistollamme työskentelevä Interaction Designer Janne Martikainen kertoo tehtävästä seuraavassa enemmän.

Minkälainen paikka on auki?
Tehtäviin kuuluu verkkopalveluiden kehitystehtävät WordPress-alustalle, sivustojen jatkokehitys, integraatiot, määrittely, projektidokumentaatio sekä testaus. Työtä tehdään saumattomasti yhdessä asiakkaan ja monista erilaisista rooleista muodostuvan projektitiimin kanssa. Pääset tekemään halutessasi myös muitakin kuin WordPress-projekteja ja laajentamaan osaamistasi web-kehityksen saralla. Ambientian työyhteisöltä saa tukea työhön ja tarjolla on takuulla haastavia projekteja, joissa voit oppia uutta!

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan esimerkiksi elokuussa. Voit työskennellä Helsingin, Hämeenlinnan, Joensuun, Tampereen tai Turun toimistolta käsin.

Millainen tiimi on?
Ambientia toimii Suomessa viidellä paikkakunnalla ja pääset osaksi useampaa ryhmää: kuulut oman toimistosi porukkaan, vaihteleviin projektitiimeihin ja Ambientian softakehitysyhteisöön, jossa innostuneet kehittäjät eri tiimeistä ja toimipisteiltä kokoontuvat yhteen aika ajoin jonkun yhdessä valitun ajankohtaisen aiheen äärelle. Tiedon jakamista ja yhdessä oppimista varten olemme järjestäneet myös omaa sisäistä Open Tech Day:tä, joissa aiheena ovat olleet tähän mennessä AWS ja Vue.js. Kehittäjien omassa chat-ryhmässä käydään aktiivista keskustelua tärkeistä ja vähemmän tärkeistä asioista ja kynnys kysyä toisella paikkakunnalla olevan kollegan näkökulmaa tai apua asioihin on pieni.

Miten työskentelette?
Työpäivä alkaa tyypillisesti kahvikupposella ja tiimin dailyllä, eli tapaamisella jossa suunnitellaan ja läpikäydään päivän työtehtävät projektitiimin kanssa. Työajat ovat aidosti joustavat ja töitä pystyy tekemään niin etänä kuin paikan päällä toimistollakin. Asiakastapaamiset hoituvat myös useimmiten tehokkaasti etänä, mutta välillä kokoonnutaan myös saman pöydän ääreen esimerkiksi workshopien muodossa. Kehitystyökalut saa valita vapaasti omien mieltymyksien mukaisesti ja työvälineiden suhteen valinnanvaraa löytyy myös.

Mikä on parasta omassa työssäsi?
Työtehtävät ovat monipuolisia ja aidosti haastavia sekä saa olla mukana rakentamassa merkittäviä verkkopalveluja. Tärkeää on myös, että projekteissa saa vastuuta ja vaikutusmahdollisuuksia, jolloin lopputuloksessa näkyy aina oma kädenjälki. Yhtä lailla tärkeää on myös rento työporukka, josta saa väriä jokaiseen työpäivään.

Minkälainen osaaja joukkueeseen parhaiten sopisi?
Työskentelemme vuorovaikutuksessa toistemme ja asiakkaan kanssa ja projektityötä tehdään paljon hajautetuissa tiimeissä, joten tarvitset oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja sosiaalista pelisilmää.

Etsimme kokenutta PHP-osaajaa, jolla on useamman vuoden työkokemus WordPress-projekteista. Tällä kertaa tekijää haetaan nimenomaan ohjelmointitehtäviin konepellin alapuolelle, joten frontend-teknologioiden tuntemus ei ole ykköskriteeri. Kannattaa ehdottomasti mainita hakemuksessa kokemus myös PHP-frameworkeista (esim. Zend, Symfony, Laravel) tai muista suosituista alustoista. Teknologioista keskeisimmät ovat PHP, MySQL sekä JavaScript, mutta taatusti etua on, että HTML, CSS sekä JavaScript-frameworkit, kuten esim. React tai Angular taipuvat sinulta myös. Eduksi katsotaan myös pilviteknologioiden ja Dockerin tuntemus, koska projekteissamme tulet törmäämään varmasti OpenShiftiin sekä esimerkiksi AWSään.

Miksi Ambientia?
Päädyin Ambientialle noin vuosi sitten, kun Joensuun toimistolle etsittiin vahvistukseksi käyttöliittymäsuunnittelijaa/-kehittäjää. Ambientia oli yrityksenä minulle tuttu jo työvuosien varrelta ja työpaikkana kiinnostava. Halusin olla mukana kehittämässä laajoja ja monipuolisia verkkopalveluja, jotka tarjoavat minulle kehittäjänä haastetta ja joissa pystyn kasvamaan ammattilaisena urapolulla eteenpäin. Ennakkokäsitys onkin pitänyt hyvin paikkaansa ja työporukkaan sekä -tehtäviin on ollut mutkatonta päästä sisään. Ensimmäinen vuosi on mennyt lähes silmänräpäyksessä ja tästä on mukava jatkaa eteenpäin!

Kiinnostuitko?
Hae tehtävään viimeistään 27.6. osoitteessa www.ambientia.fi/ura. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja etenemme sopivien hakijoiden kanssa turhia aikailematta – kannattaa siis tarttua toimeen jo ennen hakuajan päättymistä!

Lisätietoja tehtävästä ja Ambientiasta antaa mielellään
Interaction Designer, Janne Martikainen, p. 050 338 2622 seuraavina aikoina:
– Torstai 14.6 klo 12-14
– Keskiviikko 20.6. klo 12-14
– Keskiviikko 27.6 klo 12-14

Lisätietoa

Jätä kommentti