Web-suunnittelija

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Porvoon kaupunki

Paikkakunta: Porvoo

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Käyttöliittymäsuunnittelu ja -testaus, Tekninen kehitys - front end

Viim. hakupäivä: 27.9.2022

Porvoon kaupungin taidekoulu hakee Web-suunnittelijan sijaista ajalle 17.10.2022 – 15.6.2023.

Porvoon taidekoulu antaa kuvataiteen laajan oppimäärän mukaista perusopetusta n. 750 oppilaalle Porvoossa ja Sipoossa. Porvoon taidekoulussa opiskellaan kuvan kieltä. Taideteosten tuottamisen sijaan opetellaan erilaisia kuvallisia valmiuksia. Koulussa opitaan käyttämään monipuolisesti erilaisia materiaaleja, työskentelemään yhdessä sekä arvostamaan omia ja muiden oppilaiden töitä.

Web-suunnittelijan tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva media-ja/tai graafisen alan koulutus. Edellytämme hyvää suomen ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävä edellyttää sujuvaa työotetta niin verkkoympäristössä kuin oppilaiden ja opettajien parissakin.

Keskeiset työtehtävät ja työtehtävissä käytettävät sovellukset ovat

Verkkosivujen ylläpito
– WordPress
– Wix

Kanslian avustavat tehtävät
– Eepos oppilastietojärjestelmä

Sosiaalisen median ylläpito
– Facebook
– Instagram

Graafinen/mediasuunnittelu
– Mainonta, markkinointi ja tiedottaminen
– Videoeditointi
– Adobe CC paketti

Web-suunnittelija osallistuu myös erilaisiin työryhmiin.

Tehtävässä on kolmen kuukauden koeaika.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun