Web-suunnittelija

Yritys
Studentwork
Paikkakunta
Kajaani, Oulu tai muu Suomi
Tyyppi
Web-design
Palkkataso
3 000–4 000 € / kk
Viim. hakupvm
12.7.2020

Haluaisitko päästä mukaan verkkoliiketoiminnan kehittämiseen? Kiinnostavatko nettisivu- tai verkkokauppatoteutukset sinua? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme web-suunnittelija!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Pulse247 Oy:lle, kokenutta web-suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Voit työskennellä Oulussa, Kajaanissa tai muualla Suomessa. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Tehtävässä autat asiakkaitamme menestymään tarjoamalla ja tuottamalla vaikuttavia ja tehokkaita verkko¬kaupan ulkoasuun liittyviä suunnittelu¬ratkaisuja. Pääset työssäsi hyödyntämään HTML5-, CSS-, JavaScript- ja muita moderneja web-tekniikoita sekä MyCashflow’n teema¬järjestelmää.

Pulse247 Oy on johtava suomalainen palveluntarjoaja SaaS-verkkokauppojen toteutuksissa. Lähes 20% Suomen verkkokaupoista käyttää Pulsen palveluita sujuvan liiketoiminnan hoitamiseen verkossa. Pulse tarjoaa asiakkailleen erittäin helppokäyttöisen, täysin ylläpidetyn MyCashflow-verkkokauppapalvelun sekä asiantuntevaa konsultointipalvelua. Parasta 30-henkisessä Pulsessa on hyvä syke, mukava työyhteisö ja rento tekemisen meininki! Lisätietoja yrityksestä: www.pulse247.info

Pääasialliset tehtävät
• Asiakkaiden verkkokaupan suunnittelu ja rakentaminen yhdessä asiakkaan ja projektitiimin kanssa
Odotamme sinulta
• Vahvaa visuaalista silmää ja koodausosaamista
• Kokemusta moderneista web-tekniikoista (esim. HTML, CSS, JavaScript)
• Innokasta, kehittymishaluista ja nöyrää asennetta
• Tiimityöskentelytaitoja ja asiakaslähtöisyyttä
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Tarjoamme sinulle
• Mukavan työtehtävän verkkokauppatoteutusten parissa
• Hyvän perehdytyksen ja startin – kaikkea ei tarvitse etukäteen tietää
• Mahdollisuuden oppia aina uutta ja perehtyä verkkokauppatoteutuksiin
• Rennon ja kannustavan työyhteisön
• Kasvavan ja houkuttelevat toimialan
• Hyvät työvälineet

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 12.7.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus on sovittavissa, lähtökohtaisesti kesän 2020 aikana. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Anna-Leena Kontio (sähköposti anna-leena.kontio@studentwork.com) ja viikolla 28 Junior Recruitment Manager Melike Karakaya (melike.karakaya@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

Lisätietoa

Comments are closed.