Web-sovelluskehittäjä

Yritys
Taikala
Paikkakunta
Espoo
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end
Viim. hakupvm
16.9.2018

Jos haluat käyttää JavaScriptia ja Rubya työssäsi sekä päästä suunnittelemaan ja toteuttamaan ohjelmistoja web- ja mobiiliympäristöissä, liity nyt Taikalan tiimiin! He etsivät Sovelluskehittäjää työskentelemään monipuolisiin tuotekehitys- ja asiakasprojekteihin, joiden parissa myös oma osaaminen kehittyy!

Tyyppi: Täysipäiväinen, osa-aikaisuus neuvoteltavissa esim. opintojen ollessa vielä kesken, vakituinen
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe – työelämässä
Toivottu aloituspäivämäärä: Neuvoteltavissa
Sijainti: Linnoitustie 4A, 02600 Espoo
Haku-DL: 16.9.2018

Taikala tuo helpotusta ja hallittavuutta yritysten ja yhteisöjen toimintaan tarjoamalla käyttäjäkeskeisiä tuottavuutta parantavia ohjelmistoja ja palveluita web- ja mobiiliympäristöön. Merkittävin tuotteemme on urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöille suunnattu jäsenpalvelu myClub, mutta lisäksi suunnittelemme ja toteutamme tuotteita asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Lisää toteutuksistamme pääset lukemaan täältä (https://www.taikala.fi/#whatwedo).

Taikalan tiimi kasvaa, ja etsimme nyt Sovelluskehittäjää liittymään ammattitaitoiseen joukkoomme! Sovelluskehittäjänä pääset osallistumaan joustavasti sekä tuotekehitys – että asiakasprojekteihimme. Toivommekin, että työskentely asiakasrajapinnassa on sinulle mieluista, vaikka työtä tehdäänkin oman tiimin kanssa Leppävaaran toimistossamme. Tyypilliseen työpäivääsi kuuluu esimerkiksi ideointia, suunnittelua, ohjelmointia, testausta ja asiakastukea.

Etsimällämme henkilöllä on näkemystä web- tai mobiilisovellusten kehittämisestä ja halua kehittää omaa osaamista niiden parissa. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi tekijä, sillä rooli muotoutuu kokemustasosi mukaan. Tarvittaessa saat tukea viiden hengen devaustiimimme kokeneemmilta jäseniltä. Asiakasprojekteja toteutamme usein kahden hengen tiimeissä, joten muiden kanssa toimeen tuleminen on tärkeää, eikä huumorintajustakaan haittaa ole. Työskentelemme pääosin JavaScriptilla ja Rubylla, joiden frameworkeista käytämme mm. Reactia ja Railsia.

Odotamme sinulta:
● Relevantteja it-alan opintoja
● Ainakin hieman aikaisempaa työkokemusta tai harrastuneisuutta ohjelmoinnin parista
● Osaamista seuraavista: JavaScript ja/tai Ruby
● Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:
● Osaaminen Reactista & Railsista

Tarjoamme sinulle:
● Rennon ja ammattitaitoisen työporukan, jossa hommia tehdään hyvässä ilmapiirissä ja muita autetaan
● Tehtävän, jossa pääset toteuttamaan itseäsi, oppimaan uutta ja osallistumaan monipuolisiin projekteihin
● Viihtyisät tilat hyvien kulkuyhteyksien päässä Leppävaaran juna-aseman vieressä, modernit työvälineet sekä lounas- ja puhelinedun
● Vuosittainen strategiareissu, yleensä johonkin päin Eurooppaa

Mikäli haluat liittyä osaksi Taikalan tiimiä, laita CV ja hakemus 16.9.2018 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/taikala-sovelluskehittaja-8-2018 Toimitathan hakudokumenttisi PDF-muodossa. Mikäli sinulta löytyy GitHub-profiili, tutustumme mielellämme myös siihen.

Taikalasta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.taikala.fi/#home. Tehtävästä ja hakuprosessista lisätietoja antaa aTalentin Recruitment Manager Jasmin Shams (0504350807, jasmin.shamsi[ät]atalent.fi).

Lisätietoa

Jätä kommentti