Web-ohjelmoija

Yritys
Finnish Net Solutions Oy
Paikkakunta
Espoo, Lohja, Kuopio, Oulu
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
6.1.2019

Finnish Net Solutions on yli 70 ohjelmistoalan ammattilaista työllistävä yritys. Toteuttamiamme sovelluksia hyödynnetään eläinlääkinnässä, terapia-aloilla ja useilla muilla erikoistoimialoilla. Asiakkaina meillä on useita satoja suomalaisia ja ulkomaisia yrityksiä. Käytämme ketterän kehityksen menetelmiä ja työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liiketoimintamme on kasvavaa, kansainvälistyvää ja kannattavaa.

Meillä on paikka auki osaavalle Web-ohjelmoijalle

Etsimme osaavaa kehittäjää räätälöityjä tuotteita valmistavaan tiimiimme. Voit valita työskentelyosoitteeksesi joko Espoon, Kuopion, Lohjan tai Oulun toimipisteemme.

Tehtävässä tulet työskentelemään erilaisten rajapintojen sekä selainkäyttöisten järjestelmien ylläpidon ja kehityksen parissa. Pääset työskentelemään vaihtelevien projektien parissa ja asiakkaasi voivat olla esimerkiksi laboratorioita, eläinklinikoita, terveydenhuollon toimijoita tai julkishallinnon organisaatioita. Lopullinen roolisi muovautuu ajan kuluessa vahvuuksiesi, osaamisesi ja mielenkiintosi mukaisesti. Erityisesti arvostamme kokemusta erilaisten järjestelmien välisten integraatioiden toteutuksesta.

Odotamme sinulta

integraatio-osaamista
harrastuneisuuden ja työtehtävien kautta hankittuja näyttöjä osaamisestasi
laatulähtöisyyttä, rauhallisuutta ja uteliaisuutta
kokemusta tietoturvan huomioimisesta sovelluskehityksen yhteydessä
luotettavuutta ja kykyä pitää kiinni sovituista asioista ja aikatauluista
hyvää PHP ja Javascript -osaamista
arvostamme kokemusta moderneista Javascript-sovelluskehyksistä (esim. React tai Angular)
ymmärrät sovelluskehysten edut ja omaat kokemusta jonkin frameworkin käytöstä
versiohallintatyökalujen tuntemusta (esim. Subversion, Git)
tietokantaosaamista
arvostamme Linux-palvelimien toimintaperiaatteiden tuntemusta

Tarjoamme sinulle

Finnish Net Solutions tarjoaa vakaan, mutta jatkuvasti kehittyvän ja kasvavan työympäristön. Työpaikkamme rento ilmapiiri tarjoaa oivalliset puitteet oman työn tekemiselle ja toivomme sinun viihtyvän meillä pitkään.

Pyrimme järjestämään työntekijöillemme mahdollisimman hyvät olosuhteet töiden tekemiseen. Esimerkiksi palkallinen päiväkävely yhdessä työkavereiden kanssa katkaisee mukavasti päivän ja kirkastaa ajatuksia.

Tuemme myös työhyvinvointia hyvällä työergonomialla (esim. sähköpöydät, vastamelukuulokkeet) ja tarjoamme tukea liikunnallisiin aktiviteetteihin.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti. Hakuaika päättyy viimeistään 6.1.2019.

Jäikö joku asia askarruttamaan?

Vastauksia kysymyksiisi antaa meillä konserniyhtiömme Three Plus Groupin henkilöstöpäällikkö Tuija Rekola, tuija.rekola@tpg.fi, p. 050 433 4639.

Lisätietoa

Jätä kommentti