Web-ohjelmoija

Yritys
Finnish Net Solutions Oy
Paikkakunta
Kuopio
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
31.10.2018

Finnish Net Solutions on yli 70 ohjelmistoalan ammattilaista työllistävä yritys. Toteuttamiamme sovelluksia hyödynnetään eläinlääkinnässä, terapia-aloilla ja useilla muilla erikoistoimialoilla. Asiakkaina meillä on useita satoja suomalaisia ja ulkomaisia yrityksiä. Käytämme ketterän kehityksen menetelmiä ja työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liiketoimintamme on kasvavaa, kansainvälistyvää ja kannattavaa. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Kuopiossa, Lohjalla ja Oulussa.

Haluatko mukaan kehittämään eläinten hyvinvointia edistävää Provet-palvelua?

Etsimme osaavaa web-kehittäjää Kuopion toimipisteellemme osaksi Provet-tiimiä.

Provet on eläinterveydenhuollon tietojärjestelmä. Asiakkaamme ovat yksittäisiä eläinklinikoita ja kunnan eläinlääkäreitä sekä isoja eläinsairaaloita ja klinikkaketjuja. He käyttävät Provet-ohjelmistoa esimerkiksi ajanvaraukseen ja potilastietojen kirjaamiseen sekä laskutukseen ja raportointiin. Tuotteella on tuhansia käyttäjiä, ja Provet onkin Suomen suosituin eläinlääkinnän ohjelmisto.

Provet-tuotteen kehitystyötä tehdään ketterästi tiimissä, johon kuuluu lisäksesi useita muita kehittäjiä ja tiimin toimintaa koordinoiva ryhmäpäällikkö.

Tehtävään valittavan henkilön työtehtävät tulevat liittymään Provet-järjestelmien olemassa olevien toimintojen kehitykseen, uusien ominaisuuksien toteutukseen ja rajapintoihin. Työhön kuuluu ajoittain myös asiakaspalvelua, joten pääset myös keskustelemaan asiakkaidemme kanssa heidän tarpeistaan ja toiveistaan. Lopullinen roolisi muovautuu ajan kuluessa vahvuuksiesi, osaamisesi ja mielenkiintosi mukaisesti.

Odotamme sinulta

harrastuneisuuden ja työtehtävien kautta hankittuja näyttöjä osaamisestasi
laatulähtöisyyttä, rauhallisuutta ja uteliaisuutta
kokemusta tietoturvan huomioimisesta sovelluskehityksen yhteydessä
luotettavuutta ja kykyä pitää kiinni sovituista asioista ja aikatauluista
hyvää PHP ja Javascript -osaamista
versiohallintatyökalujen tuntemusta (esim. Subversion, Git)
Tuntemusta rajapinnoista (REST, Web Service)
tietokantaosaamista
arvostamme Linux-palvelimien toimintaperiaatteiden tuntemusta

Tarjoamme sinulle

Finnish Net Solutions tarjoaa vakaan, mutta jatkuvasti kehittyvän ja kasvavan työympäristön. Työpaikkamme rento ilmapiiri tarjoaa oivalliset puitteet oman työn tekemiselle ja toivomme sinun viihtyvän meillä pitkään.

Pyrimme järjestämään työntekijöillemme mahdollisimman hyvät olosuhteet töiden tekemiseen. Esimerkiksi palkallinen päiväkävely yhdessä työkavereiden kanssa katkaisee mukavasti päivän ja kirkastaa ajatuksia.

Tuemme myös työhyvinvointia hyvällä työergonomialla (esim. sähköpöydät, vastamelukuulokkeet) ja tarjoamme tukea liikunnallisiin aktiviteetteihin.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus heti tämän linkin https://finnish-net-solutions-oy.workable.com/jobs/832016 kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy viimeistään 31.10.2018.

Jäikö joku asia askarruttamaan?

Vastauksia kysymyksiisi antaa meillä konserniyhtiömme Three Plus Groupin henkilöstöpäällikkö Tuija Rekola, tuija.rekola@tpg.fi, p. 050 433 4639.

Lisätietoa

Jätä kommentti