Web-ohjelmoija

Yritys
Finnish Net Solutions Oy
Paikkakunta
Espoo
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
12.8.2018

Finnish Net Solutions on yli 60 ohjelmistoalan ammattilaista työllistävä yritys. Toteuttamiamme sovelluksia hyödynnetään eläinlääkinnässä, terapia-aloilla ja useilla muilla erikoistoimialoilla. Asiakkaina meillä on useita satoja suomalaisia ja ulkomaisia yrityksiä. Käytämme ketterän kehityksen menetelmiä ja työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liiketoimintamme on kasvavaa, kansainvälistyvää ja kannattavaa.

Haluatko mukaan kehittämään ihmisten hyvinvointia edistävää Diarium-palvelua?

Etsimme kahta osaavaa web-kehittäjää Diarium-tuotteen kehitystiimiin.

Diarium on terapia-alojen erikoisohjelmisto. Asiakkaamme ovat mm. fysio-, puhe- ja toimintaterapeutteja ja he käyttävät Diarium-ohjelmistoa esimerkiksi ajanvaraukseen, laskutukseen sekä potilastietojen kirjaamiseen. Tuotteella on tuhansia käyttäjiä, joten tekemäsi fiksut tekniset ratkaisut helpottavat merkittävästi terapeuttien arkea ja sitä kautta myös terapeutin asiakkaan hyvinvointi paranee.

Diarium-tuotteen kehitystyötä tehdään ketterästi tiimissä, johon kuuluu lisäksesi useita muita kehittäjiä ja tiimin toimintaa koordinoiva ryhmäpäällikkö. Kehitystiimin lisäksi Diarium-palvelun tuottamiseen osallistuu tiiviisti myös asiakaspalvelu- ja myyntitiimit. Yhteensä Diarium-tuotteen parissa työskentelee päivittäin lähes 20 henkilöä.

Työtehtäväsi voivat liittyä esimerkiksi uusien ominaisuuksien toteutukseen, rajapintoihin ja palvelun yleisen laadun kehitykseen. Pääset myös keskustelemaan asiakkaidemme kanssa heidän tarpeistaan ja toiveistaan. Lopullinen roolisi muovautuu ajan kuluessa vahvuuksiesi, osaamisesi ja mielenkiintosi mukaisesti.

Odotamme sinulta:

harrastuneisuuden ja työtehtävien kautta hankittuja näyttöjä osaamisestasi
laatulähtöisyyttä, rauhallisuutta ja uteliaisuutta
kokemusta tietoturvan huomioimisesta sovelluskehityksen yhteydessä
luotettavuutta ja kykyä pitää kiinni sovituista asioista ja aikatauluista
hyvää PHP ja Javascript -osaamista
arvostamme kokemusta moderneista Javascript-sovelluskehyksistä (esim. React tai Angular)
arvostamme myös HL7 (V3) ja CDA R2 -osaamista
ymmärrät sovelluskehysten edut ja omaat kokemusta jonkin frameworkin käytöstä
versiohallintatyökalujen tuntemusta (esim. Subversion, Git)
tietokantaosaamista
arvostamme Linux-palvelimien toimintaperiaatteiden tuntemusta

Tarjoamme sinulle:

Finnish Net Solutions tarjoaa vakaan, mutta jatkuvasti kehittyvän ja kasvavan työympäristön. Työpaikkamme rento ilmapiiri tarjoaa oivalliset puitteet oman työn tekemiselle ja toivomme sinun viihtyvän meillä pitkään.

Pyrimme järjestämään työntekijöillemme mahdollisimman hyvät olosuhteet töiden tekemiseen. Esimerkiksi palkallinen päiväkävely yhdessä työkavereiden kanssa katkaisee mukavasti päivän ja kirkastaa ajatuksia.

Tuemme myös työhyvinvointia hyvällä työergonomialla (esim. sähköpöydät, vastamelukuulokkeet) ja tarjoamme tukea liikunnallisiin aktiviteetteihin.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus heti tämän linkin kautta https://finnish-net-solutions-oy.workable.com/jobs/769512 . Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy viimeistään 12.08.2018.

Jäikö joku asia askarruttamaan?

Vastauksia kysymyksiisi antaa meillä konserniyhtiömme Three Plus Groupin henkilöstöpäällikkö Tuija Rekola, tuija.rekola@tpg.fi, p. 050 433 4639 (heinäkuu) tai Olli Venemies olli.venemies@fns.fi, p. 044 073 1192 (elokuu).

Lisätietoa

Jätä kommentti