Web-/mobiilikehittäjä

Yritys
AccelBit Oy
Paikkakunta
Oulu
Tyyppi
Mobiilipalveluiden kehitys, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
14.3.2021

Oletko jo hieman kokemusta kerryttänyt web- ja mobiilikehittäjä? Nautitko itsenäisestä työnkuvasta, jossa sinulla on oma tehtäväkuva, mutta myös osaava tiimi ympärilläsi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme kehittäjä!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, AccelBit Oy:lle, kehittymishaluista web-/mobiilikehittäjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ouluun. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Tässä roolissa pääset työskentelemään AccelBitin suositun Karttaselain-karttasovelluksen (https://www.karttaselain.fi/) parissa. Työhön kuuluu myös muut asiakkaille kehitettävien karttapohjaisten mobiili/web -sovellusten kehitystyöt. AccelBitilla sinua odottaa pieni, mutta tehokas tiimi sekä joustava työskentelykulttuuri.

AccelBitin asiakasprojekteissa pääset haastamaan omaa osaamistasi web- ja mobiilikehityksessä. Hakemallamme tekijällä löytyy jo ainakin hieman aiempaa taustaa ja kiinnostusta mobiili- ja web-kehitykseen. Frontendin puolelta käytössä on Javascript, HTML, ja React, Backendistä Python ja Django. Emme odota sinun kuitenkaan osaavan kaikkea ennestään, vaan työn ohessa on mahdollisuus kasvattaa taitojasi laajemmin eri teknologioissa.

Asiakasyritys
AccelBit on vuonna 2006 perustettu suomalainen yritys, joka tarjoaa käytännöllisiä karttapalveluita kuluttaja- ja yritysasiakkailleen. AccelBit Oy on suositun Karttaselain-karttasovelluksen kehittäjä. Karttaselaimella saat käyttöösi tarkimmat maasto-, meri- ja kaupunkikartat sekä kätevät toiminnot niin harrastus- kuin ammattikäyttöön. Lue lisää: https://www.accelbit.com/

Pääasialliset tehtävät
• Karttaselain-sovelluksen web- ja mobiilikehitystyö
• Muut asiakasprojektit web- ja mobiilikehityksen osalta

Odotamme sinulta
• Aikaisempaa työkokemusta tai vahvaa harrastuneisuutta ja web- ja mobiilikehityksestä
• Kiinnostusta kehittää osaamistasi lisää web- sekä mobiilipuolella
• Asiakaslähtöistä ajattelutapaa
• Itsenäistä, oma-aloitteista työskentelyotetta

Tarjoamme sinulle
• Mahdollisuuden kehittää web- ja mobiilikehityksen taitojasi
• Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta
• Hyvän perehdytyksen
• Osaavat kollegat ja työyhteisön tuen
• Erinomaiset työsuhde-edut
• Yrityskulttuurin, jossa sinulla on mahdollisuus etätyöskentelyyn ja joustavaan työskentelyyn

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme jo hakuajan sisällä potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 14.3.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus keväällä 2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Saara Niskanen puh. 050 467 5319. Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Hae tehtävää tämän linkin kautta: https://www.studentwork.com/fi-fi/avoimet-tyopaikat/185524?hsLang=en

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Studentworkilla uskomme, että työssä menestymiseen ei välttämättä aina tarvita pitkää työkokemusta, vaan pehmeät taidot ja halu kehittyä kantavat pitkälle. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu persoonallisuusarviointi, joka kartoittaa roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa lyhyemmänkin työkokemuksen omaavia osaajia tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kauttamme hakiessasi saat tekemääsi persoonallisuusarvointiin perustuvan henkilökohtaisen palauteraportin myös itsellesi myöhempää käyttöä varten. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Studentworkilla että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Studentworkista
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana.
Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

Lisätietoa

Jätä kommentti