Web Manager

Yritys
Holiday Club
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Verkkokauppa-asiantuntijat
Viim. hakupvm
15.7.2018

Etsimme Holiday Clubin markkinointitiimiin

WEB MANAGERIA

toimimaan verkkopalveluiden pääkäyttäjän roolissa sekä vastaamaan verkkokaupan asiakaskokemuksen kehittämisestä. Tehtävään kuuluu myös verkkokauppaprojektiin osallistuminen, verkkopalveluiden tuottaminen sekä analytiikka, hakukone- ja konversio-optimointi.

Mitä odotamme sinulta

Haettavalla henkilöllä tulee olla kokemusta ja näkemystä verkkopalveluiden käyttäjäkokemuksen monipuolisesta ja kokonaisvaltaisesta liiketoimintalähtöisestä kehittämisestä. Tämän lisäksi odotamme kokemusta B2C -verkkopalveluiden parissa toimimisesta sekä vahvaa CMS- ja verkkokauppaosaamista.

Hakemallamme henkilöllä on itsenäinen ote työhön ja hän hallitsee hyvin laajoja kokonaisuuksia. Lisäksi odotamme operatiivista otetta työskentelyyn. Parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen varmistamiseksi henkilön tulee olla analyyttinen ja hallita analytiikkatyökalujen (mm. Google Analytics) lisäksi hakukone- ja konversio-optimointia. Kokemus CMS Episerver -järjestelmästä katsotaan eduksi. Lisäksi hänellä on kaupallinen koulutus (KTM tai vastaava) ja vahva liiketoimintaymmärrys sekä näyttöjä vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme itsenäisen työn ja laajan tehtäväkentän, jossa pääset näyttämään taitosi. Holiday Clubilla on erittäin mielenkiintoiset tuotteet ja innostava työskentelyilmapiiri. Tehtävässä pääset kehittämään ja kehittymään vahvasti kasvavassa matkailun kuluttajabisneksessä.

Tulet työskentelemään läheisesti digimarkkinointipäällikön sekä sisällöntuottajien kanssa tiimissä, johon kuuluu kokonaisuudessaan seitsemän henkilöä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Pro-Source Oy:n konsultti

Johanna Förnäs
johanna.fornas@prosource.fi
+358 500 338 538

Lisätietoa

Jätä kommentti