Web-kehittäjä (Backend / Fullstack)

Yritys
Symbio Finland Oy
Paikkakunta
Oulu
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end
Viim. hakupvm
4.9.2016

Ookko nää webbimaailman ammattilainen ja ettimässä uusia mahollisuuksia? Lueppa alla oleva ilimotus niin näät, millasta ossaamista me nyt etitään!

Oulussa meijän toiminta kasvaa ja me tarvitaan uusia ossaajia.

Symbiolla työntekijät pääsevät työskentelemään erilaisissa asiakasprojekteissa uusien ja innovatiivisten tuotteiden parissa. Asiakkaita löytyy sekä kansainväliseltä että paikalliselta tasolta, joista esimerkkinä ovat mm. Volvo, TBWA, Suunto, Veikkaus, Nissan, ABB, Intel ja Aller Media. Haluaisitko päästä kehittämään tulevaisuuden web-ratkaisuja yhdessä huippulahjakkaan tiimimme kanssa? Meillä se on mahdollista.

Kuvailisitko teknistä osaamistasi seuraavanlaisesti?

Olet tehnyt web-kehitystyötä muutaman vuoden ajan, keskittyen joko fullstack –kehittämiseen tai erikoistunut backend –devaamiseen. Kokemuksen kautta olet kerännyt ymmärrystä HTTP –palvelinten toimintamalleista. Tiedät myös, miten tietokantojen käyttäytyminen vaikuttaa suorituskykyyn. Linux –pohjaiset serverit ovat sinulle tuttuja ja hallitset niiden käytön päivittäisessä työssäsi. Olet koodannut pidempään ainakin yhdellä kielellä (esim. Java), mutta sinua ei harmita opetella myös muita kieliä tai tekniikoita. Olet ehkä saanut jo kokemusta arkkitehtuurien suunnittelusta tai vaihtoehtoisesti palat halusta päästä näyttämään taitosi tällä saralla. Jos ymmärrät tietokantojen skaalautuvuutta sekä olet hyödyntänyt Vagrantia aikaisemmin työssäsi, saat siitä ison plussan.

Oletko työntekijänä tällainen?

Olet aktiivinen tiimipelaaja, jolla on halu varmistaa omalta osaltaan tiimin hyvän hengen säilyttämisen. Haluat myös jakaa osaamistasi muille tiimin jäsenille ja tarvittaessa opastaa muita teknisissä ongelmissa. Näet haasteet mahdollisuuksina uuden oppimiseen ja oman osaamisesi kehittämiseen. Kykenet päivittäisessä työssäsi tekemään itsenäisiä päätöksiä, mutta haluat myös käydä keskustelua tarvittaessa sopivimmista ratkaisuista yhdessä asiakkaan kanssa.

Symbiolla ihmiset ovat kaikista tärkein asia.

Meillä saat työskennellä kovatasoisten kollegojen kanssa rennossa työympäristössä. Myös sinä vaikutat siihen, millainen työpaikka Symbio on tulevaisuudessa. Mielenkiintoiset ja vastuulliset työtehtävät tuovat vapautta päivittäiseen työntekoon ja halutessasi tarjoamme mahdollisuuden myös isompiin rooleihin projekteissa. Meille on tärkeää, että pääset kehittymään urallasi juuri siihen suuntaan kuin haluat. Meillä on matala organisaatio, jossa tieto kulkee avoimesti ja työaikapankki mahdollistaa töiden tekemisen joustavasti. Katso linkin takaa tarkemmin, millaista meillä on olla töissä: http://www.behindthejobscenes.com/2015/04/symbio-suoraselkaista-softaa-pilke.html

Tarjolla on kokoaikainen, vakituinen tehtävä etuineen. Työt alkavat sopimuksen mukaan esimerkiksi syys- tai lokakuussa 2016. Kiinnostuitko? Kuulemme mielellämme sinusta jo tänään! Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi www.symbio.com/careers -linkin kautta viimeistään 4.9.2016. Meille saa myös soittaa ja kysyä lisää! Yhteyshenkilönäsi toimii Julia Haapalahti, p. 0505640811, julia.haapalahti@symbio.com

Lisätietoa

Jätä kommentti