Web-kehittäjä

Yritys
Tooltip Oy
Paikkakunta
Oulu
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Web-design, Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
31.1.2014

Etsimme tiimiimme (kokenutta) web-kehittäjää.

Etsimme juuri Sinua mikäli,
Haluat työskennellä liikunta-alan ja ohjelmistoteollisuuden rajapinnassa. Olet itsenäinen, aidosti koodauksesta pitävä osaaja. Haluat tehdä monipuolisia ja haastavia tehtäviä. Haluat olla tekemässä jotain täysin uutta, alusta lähtien. Tunnet erinomaisesti suurimman osan seuraavista; HTML, CSS, Javascript, responsible web design, test driven development. Tunnet myös frameworkeja kuten Django, AngularJS jne. Sinulla on kokemusta testauksen automatisoinnista ja tiedät myös mitä ketterä ohjelmistokehitys tarkoittaa. Haluat kehittyä ja saada vastuuta. Sinulla on useamman vuoden kokemus ohjelmistojen kehittämisestä.

Etsimme avaintekijää tiimiimme ja pääset vaikuttamaan teknologia ja työkaluvalintoihin. Saat myös arkkitehtuurillista vastuuta niin halutessasi.

Tooltip Oy on vuonna 2010 perustettu ohjelmistoyritys. Olemme erikoistuneet liikunta- ja hyvinvointialoille. Oma tuotteemme on FitnessBooker – toiminnanohjausjärjestelmä liikuntakeskuksille. Olemme voimakkaasti, mutta hallitusti kasvava yritys ja toimistomme sijaitsee Oulussa Elektroniikkatiellä. Tarjoamme pienen yrityksen rennon ja joustavan työympäristön, hyvät edut sekä työtehtäviä kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Meillä myös etätyö on sallittua.

Lisätietoa

Jätä kommentti