Web-kehittäjä

Yritys
Trimedia Oy
Paikkakunta
Jyväskylä
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
22.2.2018

Trimedia etsii nyt Jyväskylään kokoaikaista Web-kehittäjää toteuttamaan räätälöityjä verkkopalveluita eri teknologioilla! Sinun ei tarvitse valmis Full Stack -osaaja – saati rokkistara, ninja tai jediritari – vaan meille riittää, että palat halusta edetä urallasi tähän suuntaan asiantuntijakaartimme avustamana. Hae nyt tai viim. 22. helmikuuta 2018!

Trimedia: Web-kehittäjä

Tyyppi: Vakituinen, täysipäiväinen
Suositusvuosikurssi: Opintojen loppuvaihe – jo työelämässä
Toivottu aloituspäivämäärä: Neuvoteltavissa
Sijainti: Jyväskylä
Haku-DL: 22. helmikuuta 2018

Trimedia on pitkän linjan digitoimisto, joka palvelee asiakkaitaan kehä kolmosen ulkopuolisesta pääkaupungista, Jyväskylästä. Vaikka WordPress onkin THE sisällönhallintajärjestelmä, tarpeen mukaan tuemme sitä Laravelilla ja Vuella. Näin vastaamme asiakkaidemme – pienistä suuriin, toimialoja laidasta laitaan – vaativimpiinkin tarpeisiin ja toteutamme parhaat verkkosivut, -palvelut ja muut netin sovellukset. Porukkamme koostuu yhdestätoista osaavasta tekijästä!

Etsimme nyt kokoaikaista Web-kehittäjää vakituiseen työsuhteeseen Trimedialle, joka on digitoimisto isolla T:llä. Monipuoliset työtehtäväsi koostuvat räätälöityjen verkkopalveluiden – aina verkkokaupoista mobiilisovelluksiin – toteuttamisesta yhteystyössä ohjelmoijien, muotoilijoiden sekä markkinoijien kanssa. Työtehtävissäsi hyödynnät ensisijaisesti backend-kieliä, kuten PHP:ta, moderneilla sovellusalustoilla, kuten Laravelilla. Näiden lisäksi sinulle tutuksi tulee myös JavaScript. Sinun ei tarvitse olla valmis Full Stack -osaaja, vaan meille riittää, että palat halusta edetä urallasi tähän suuntaan asiantuntijakaartimme avustamana!

Ketä etsimme?
Etsimme niin sanotusti “hyvää tyyppiä”. Sinun tulee olla innokas oppimaan uutta ja valmis myöntämään, että kaikkea ei voi osata kerralla. Itsenäinen, jopa yrittäjähenkinen, työote on erittäin iso plussa, mutta kannustamme myös kysymään ja kyseenalaistamaan. Tehtävässä korostuu tämän lisäksi hyvät kommunikaatiotaidot sekä suomeksi että englanniksi.

Edellytämme:
• Aiempaa kokemusta web-ohjelmoinnista (esim. PHP, Ruby, Python) ja moderneista sovellusalustoista (esim. Laravel, Symfony, Ruby on Rails), joko omien harrasteprojektien tai työn kautta
• Tehtävään soveltuvaa koulutustausta, esim. AMK
• Sujuvaa sekä suomen että englannin kielen taitoa

Katsomme eduksi:
• Javascriptin tuntemuksen enemmän kuin pelkän jQueryn kautta (esim. Vue, React, Angular)

Trimedia tarjoaa…
• Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä sekä osallistua itse valittuihin ammatillisen kehittämisen opintoihin.
• Vastuuta ja vapautta tehdä töitä joustavasti ilman turhaa muodollisuutta – sekä myös ilman ylimääräistä ”pöhinää”.
• Rauhan tehdä työtä, josta on helppo motivoitua, sillä vaatimaton tavoitteemme on kasvattaa bisnestä, parantaa ihmisten elämää sekä muovata maailmaa.
• Aidon mahdollisuuden vaikuttaa omaan työn tekemisen tapaan sekä aikaan.

Jos olet etsimämme Web-kehittäjä, haethan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22. helmikuuta 2018! Lähetä suomenkielinen hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa sekä mahdollisen koodinäytteesi (Github, Bitbucket, tms.) osoitteeseen: https://apply.atalent.fi/trimedia-web-kehittaja-2-2018. Ilmoitathan hakemuksessasi, milloin pystyisit aloittamaan uusissa tehtävissä sekä palkkatoiveesi!

Yritykseen voit tutustua osoitteessa: https://www.trimedia.fi/. Yritystä, tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Mikaela Johansson (+358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).

* This job ad is in Finnish, because this particular job requires fluent Finnish language skills. *

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Trimedia Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti