Web- ja ohjelmistokehittäjä

Yritys
Bitville
Paikkakunta
Espoo
Tyyppi
Web-design, Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
7.2.2014

Oletko taitava devaaja, joka ei kangistu kaavoihin? Haluatko oppia uutta ja työskennellä näkyvissä projekteissa, joissa toteutustavat valitaan sopivuuden mukaan? Kiinnostaako Ruby on Rails tai ASP.NET MVC?

Etsimme moniammatillinen tiimiimme intohimoista ohjelmistokehittäjää, jonka kanssa on mukava tehdä töitä. Olet sopiva henkilö, jos olet innostunut yllämainituista teknologioista, osaat toimia tiimissä, olet ylpeä koodistasi etkä harrasta liimavirityksiä.

Bitvillessä työskentelet tiivisti yhteistyössä front-end kehittäjien, graafisten suunnittelijoiden, copywritereiden ja asiakkaiden kanssa. Yllämainittujen taitojen lisäksi arvostamme JavaSript-, HTML5-, CSS- ja pilvipalveluosaamista. Työsuhteesi voi olla osa-aikainen, projektiluontoinen tai kokopäiväinen.

Osaamisen kehittäminen on kasvava toimiala, johon digitaaliset ratkaisut ja pilvipalvelut avaavat ennennäkemättömiä uusia mahdollisuuksia. Me teemme tällä alueella asiakkaillemme monimuotoisia ja monialaisia hankkeita, joissa sinäkin voit olla merkittävässä roolissa. Jatkuva tutkimus, uudet teknologiat, uusien menetelmien käyttöönotto ja alan nopea kehitys takaavat mielenkiintoisia haasteita tiimeillemme.

Asiakkaisiimme lukeutuvat muun muassa Nokia, KONE, Martela, DNA sekä Tietokarhu. Tutustu kotisivuihimme osoitteessa www.bitville.fi niin saat paremman käsityksen meistä sekä joistain toteuttamistamme hankkeista.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi osoitteeseen recruitment@bitville.fi mahdollisimman pian tai viimeistään 7.2.2014.

Kannattaa myös mainita, jos koodiasi on nähtävissä esimerkiksi GitHubissa.

Lisätietoa

Jätä kommentti