Web-harjoittelija/koodari

Yritys
Mediaporras Oy
Paikkakunta
Tampere
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Palkkataso
Alle 2 000 € / kk
Viim. hakupvm
1.10.2018

Etsimme kasvavaan digimarkkinointiimiimme web developer-harjoittelijaa. Harjoittelijana työskentelet tiimissä muiden kehittäjiemme ja suunnittelijoidemme kanssa. Pääset tekemään töitä Mediaportaan asiakkaille ja olet mukana toteuttamassa mm. kesän ykkösfestivaaleja.

Tehtäviisi kuuluvat mm. verkkosivustojen ja sosiaalisen median kampanjoiden koostaminen sekä sivustojen päivitykseen ja ylläpitoon liittyvät asiat. Tarvitset kokemusta yleisimmistä web-tekniikoista (HTML5, CSS, JAVASCRIPT + PHP) sekä Photoshopista ja muista alan ohjelmistoista.

Plussaa jos erilaisten julkaisujärjestelmien käyttö on sinulle tuttua. Arvostamme erityisesti innostusta alan kehityksen seuraamiseen ja uusien tekniikoiden haltuunottoon. Sinun tulisi kyetä työskentelemään sekä luovassa tiimissä että itsenäisesti.

Harjoittelun pituus on vähintään kolme kuukautta ja voi alkaa heti tai sovitusti. Harjoittelusta maksetaan pientä korvausta, joka ei vaikuta opintotukeesi. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi nopeasti. Lähetä lyhyt esittely itsestäsi ja työnäytteesi osoitteeseen: rekry@mediaporras.com

Lisätietoa

Jätä kommentti