Web / Front-end devaaja

Yritys
Prospectum Oy
Paikkakunta
Helsinki tai Jyväskylä
Tyyppi
Web-design, Web-ohjelmointi, front end
Palkkataso
3 000–4 000 € / kk
Viim. hakupvm
21.9.2017

Onko sinulla joko useamman vuoden kokemus tai vahvaa taustaa opintojesi ohella tehdyistä projekteista, joiden tuloksena on syntynyt loistavia verkkopalveluja tai sovelluksia verkkoon ja/tai mobiiliin? Taipuuko asiakkaalta saamasi speksi käsissäsi toimivaksi ja suorituskykyiseksi koodiksi?

Me Prospectumilla olemme digitalisoineet ja kehittäneet tapahtumien vuorovaikutusta, viestintää ja hallintaa vuodesta 2010. Kanssamme pääset näköalapaikalle suomalaiseen tapahtuma-skeneen ja toteuttamasi ratkaisut tarjoavat tapahtumakokemuksia Suomessa ja ulkomailla. Jatkuvan kasvumme ansiosta taloutemme on kunnossa ja lisätietoja löydät www.prospectum.fi

Tekniseltä puolelta tunnistat seuraavat termit: HTML5, CSS, Javascript, AngularJS (1/2), PHP (CodeIgniter), MySQL, UI/UX, Git, Linux. Voit myös vaikuttaa tulevaisuudessa käytettäviin teknologioihin ja pääset valitsemaan käyttämäsi työkalut itse. Tarjoamme kilpailukykyisen kompensaation, dynaamisen kehitystiimin tuen ja nykyaikaiset työtilat Jyväskylässä tai Helsingissä.

Laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@prospectum.fi.

Lisätietoja voit kysyä Pekka Neuvoselta (040-5433500) tai Antti Okkoselta (050-3079823).

Jätä kommentti