Web Developer (WordPress)

Yritys
Slogan
Paikkakunta
Jyväskylä
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
31.10.2018

Pystytkö toteuttamaan timanttisia WordPress-verkkosivustoja? Tuu tekemään meidän kanssa töitä.

Millaista tyyppiä etsimme?
Etsitään hyvää ihmistä, joka on vielä kaiken lisäksi todella kova tekijä.

Mitä tulet tekemään?
Tulet olemaan osa Sloganin strategisen markkinoinnin tiimiä, jossa pääset toteuttamaan verkkosivustoja ja -kauppoja eri työkaluilla. Teet yhteistyötä tiiviisti projektinjohdon ja luovien asiantuntijoiden kanssa, jolloin pääset rakentamaan viimesen päälle suunniteltuja verkkosivustoja ja -kauppoja yhdessä tiimin kanssa. Pääpaino toteutuksissa verkkosivustojen puolella. Lisäksi osaat analysoida ja kertoa mitä toimenpiteitä tulee tehdä, jotta asiakkaamme sivusto ajaa tavoitteensa paremmin.

Työssä sinua tukee yrityksemme muut devaajat ja suunnittelijat, joten et jää vaikeassa paikassa yksin. Työkaluja sinulla on käytössä mm:

– WordPress & WooCommerce
– Hyvä kasa WP-plugareita ja kolmannen osapuolen kehityspalveluita
– Google Suite / Microsoftin toimistotyökalut

Jotta voit onnistua työssäsi, sinulla tulee olla näkemystä millainen on toimiva verkkosivusto, pystyt toteuttamaan visuaalisesta layoutista niin sivuston fronttia kuin backendiäkin, sekä purkkaratkaisun tullessa vastaan et ensimmäisenä hyppää puskaan piiloon. Techstackistä tulee löytyä vähintään PHP, SQL, HTML, CSS ja Git. JavaScriptin osalta pitää tuntea peruslogiikka ja pystyä toteuttamaan sivustoille pientä interaktiivisuutta. Plussaa saat myös kokemuksesta rajapintojen puolella (kuten JSON, XML). Jos WP ei ole vielä sisällönhallintajärjestelmänä tuttu, niin jeesataan siinä osaava kaveri alkuun.

Mitä tarjotaan?
Sirkushuveja. Palkka. Suomen paras työpaikka*. Mielekkäitä keissejä. Mukavia asiakkaita. Mukahauskoja työkavereita.

* ei ihan vielä todistetusti.

Lisätietoa:

Tuukka Palokangas
COO
040 192 3933
tuukka.palokangas@slogan.fi

Lisätietoa

Jätä kommentti