Web developer (front-end)

Yritys
Mainostoimisto Fabrik Oy
Paikkakunta
Joensuu (myös muut mahdollisia)
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
1.4.2018

Me olemme Fabrikin DIGIVELJET. Jos mieltäsi askarruttaa, niin kyllä, on meillä SISKOJAKIN, mutta toistaiseksi tahtoa tiimin nimen muuttamiseen ei ole ollut. Päinvastoin. Olemme Firman pahin tiimi osana melkein yhtä pahojen asiakkuustiimien toimintaa.

Veljeys, sisaruus, toveruus – käytitpä mitä termiä tahansa – on avain meidän onnistumiseen. Me olemme niin tiivis lauma että sattuu, koska kaveria ei jätetä missään tilanteessa. Ja tilanteita riittää: haastavat aikataulut ja uudet teknologiat takaavat sen, että meidän joukossa et pääse homehtumaan bulkkihommissa.

Tiimin jäsenenä annamme sinulle suuren määrän vapautta ja vastuuta. Me nimittäin tiedämme, että sinä teet kaikkesi tiimin eteen ja se tarkoittaa sitä, että sinä teet juuri sitä mitä haluat ja missä olet paras. Vaadimme, että tiedonjano pitää sinut liikkeessä ja tuot porukkaamme koko ajan jotain uutta ja ihmeellistä, koska näin me kaikki voimme olla PARHAITA.

Lähde keikalle! Lippu ei valitettavasti ole istumapaikka, vaan joudut suoraan digitalisaation mosh pittiin. Siellä on rankka meno ja hiki tulee, mutta takaamme että hypit siellä hymysuin.

Mitä odotamme koodariltamme:
Vaadimme että et tyydy perustasoiseen näpertelyyn jo kertaalleen tehdyn koodin kimpussa. Sinun tulee pystyä jatkuvasti puristamaan moottorista lisää tehoa irti ja jalostamaan teknisiä ratkaisuja, joiden avulla asiakkaan nettisivu muuttuu datalla rikastetuksi todelliseksi verkkoPALVELUKSI.

Haemme oma-aloitteista front-end-koodaria, joka taitaa perinteisen HTML sekä CSS:n. Teemme räätälöityjä kokonaisuuksia WordPressilla. Responsiivisten sivustojen rakenteen ymmärtäminen ja luominen on sinulla selkäytimessä, ja tiedät mitä tarkoittaa sivustojen yhdenmukaistaminen eri selaimille. Entä JavaScript? Jep!
Eduksi katsomme myös nykyaikaisemmat tekniikat, preprosessorit kuten PostCSS ja SASS, Gulp, Git ja muut vastaavat työkalut, SVG:n ja niiden animoinnin sekä sivustojen transitioiden luomisen.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: harri@fabrik.fi tai kysy lisää 040 562 7009.

Lisätietoa

Jätä kommentti