Web-developer

Yritys
Prospectum Oy
Paikkakunta
Helsinki, Jyväskylä
Tyyppi
Web-design, Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm

Etsimme sinua, osaava ja asenteeltasi positiivinen web-kehittäjä (PHP, JavaScript, HTML/CSS, MySQL).

Haluat olla mukana tuottamassa jotakin uutta ja hienoa, joka tulee tulevaisuudessa olemaan suuressa roolissa ihmisten arjessa ja vuorovaikutuksessa. Olet tyypiltäsi enemmän “full stack developer” tai “jack of all trades”, kuin vain yhteen teknologiaan keskittynyt guru toimiston nurkassa. Haluat olla mukana toteuttamassa visuaalisesti näyttäviä ja oikeasti käytettäviä palveluita, eikä vain insinöörimäistä sillisalaattia. Välität aidosti siitä, että toteuttamasi softa toimii ja on loppuun asti suunniteltu, ja kannat siitä ylpeyttä.

Olemme 3 vuotta toiminut, vuorovaikutus- ja viestintäratkaisujen kehittämiseen keskittynyt yritys. Tunnetuimmat palvelumme ovat Viestiseinä® ja Eventos Event Management™.

Palvelemme isoja suomalaisia organisaatioita ja kasvuvauhtimme on nopeaa. Tinkimätön tavoitteemme on tarjota helppokäyttöisiä ja visuaalisesti tyylikkäitä palveluita vaativille asiakkaillemme. Asiakkaitamme palvelemme nöyryydellä ja nopeasti.

Teknisesti hyödynnämme työssämme viimeisimpiä teknologioita ja tekniikoita, meillä ei tarvitse siis tapella 80-luvun legacy-koodin kanssa.

Haemme kehitystiimiimme Helsinkiin (Ruoholahti) ja Jyväskylään (Ylistönmäki) avaintekijöitä, jotka vankan osaamisen lisäksi ovat valmiita ottamaan itsenäistä vastuuta kehityshankkeiden toteutuksesta ja toimimaan myös suoraan asiakkaidemme kanssa.

Teknisen osaamisen lisäksi arvostamme skarppia asennetta, kykyä nähdä kokonaisuuksia ja ymmärrystä asiakas-/käyttäjänäkökulmasta.

Pääset tarvittaessa vaikuttamaan suurestikin työsi sisältöön, ja “saappaat ovat niin suuret kuin olet valmis täyttämään”.

Ota yhteys heti:
Leo-Matti Lehtonen, P: 040-358 2300
Pekka Neuvonen, P: 040-5433 500

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@prospectum.fi

Jätä kommentti