Web Developer

Yritys
Solita Oy
Paikkakunta
Helsinki tai Tampere
Tyyppi
Web-design, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
11.2.2014

SOLITA on ottanut paikkansa digitalisoitumisen suunnannäyttäjänä ja kutsummekin itseämme digitalisoitumisen matkaoppaaksi. Tiesitkö, että meillä Solitassa on ollut näppimme pelissä monessa suomalaisille tutussa palvelussa? Olemme kehittäneet muun muassa lupapiste.fi ja kansalaisaloite.fi –palvelut. Solitan kehittäjien osaaminen on synnyttänyt monta menestystarinaa.
Nyt haluamme sinut .NET -taitoinen Web Developer meille töihin joko Helsingin tai Tampereen toimistollemme.

Yli 700 asiakasprojektin kokemuksella

Luomme digitaalisia ratkaisuja ja verkkopalveluita sähköiseen liiketoimintaan sekä tiedolla johtamiseen. Olemme tehneet tätä jo yli 700 projektin verran ja olemme siinä hyviä. Asiakkaamme ovat nimekkäitä yrityksiä ja julkishallintoa. Pidämme asiakkaistamme ja hekin pitävät meistä. Onnistumme työssämme kovien osaajien, järkevien toimintatapojen ja terveen itseluottamuksen ansiosta.

Pidämme työskennellessämme huolta myös itsestämme ja toisistamme. Työskentelemme järkevillä aikatauluilla ja välineillä turhaa byrokratiaa vieroksuen. Puitteet tekemiselle ja menestymiselle ovat kunnossa. Toimistomme sijaitsevat keskustassa ja ovat helposti tavoitettavissa liikkuessasi vaikka tarjoamallamme työsuhdematkalipulla. Muutenkin kattavat työsuhde-etumme helpottavat perheen ja työn yhdistämisessä, tukevat ja turvaavat kulttuurin ja aktiivisen urheilun harrastamista sekä auttavat sinua huolehtimaan terveydestäsi. Työkaverisi haluavat sinut mukaan esimerkiksi virtuaalisiin NHL-turnauksiin, risteilyille, kulttileffa-maratoneihin, konsertteihin, urheilemaan sekä erilaisten koodailu- ja harrasteprojektien pariin.

Perustamme avoimuuteen, autonomiaan, tiedon aktiiviseen jakamiseen ja jatkuvaan oppimiseen. Parasta, mitä voimme sinulle tarjota, on kuitenkin tämä meidän porukkamme. Olemme aitoja, reiluja ja letkeitä, ja autamme toisiamme ala- ja ylämäessä. Jo pelkästään meidän takiamme tämä tehtävä on harkitsemisen arvoinen!

Tehtäväsi raamit

Tarjolla on asiakkaidemme verkkopalveluiden kehitystyötä muutaman hengen projektitiimeissä .NET-alustalle. Nämä tiimimme ovat toteuttaneet verkkopalveluita muun muassa Alkolle, Teboilille, Keskolle ja Tekesille.

Odotamme sinusta luovaa ja luotettavaa visioiden toteuttajaa. Suhtaudut laillamme kiinnostuneesti teknologiaan, laatuun sekä asiakkaan ymmärtämiseen. Koet mieluisaksi tarttua myös asioihin, joita et vielä ennalta osaa. Hyvät kommunikointitaidot ovat yksi perusedellytyksistä. Olet tukevalla maaperällä, jos kielenkantasi liikkuvat, sinulla on tilannetajua ja kykenet katsomaan puhuessasi kuulijaa silmiin. Kehitystyö ei tapahdu meillä muista eristettynä vaan olet mukana jakamassa osaamista esim. UX-tiimimme, konsulttiemme, kehittäjiemme ja monien erityisasiantuntijoiden kesken.

Peräänkuulutamme intohimoa

Intohimo omaan työhön on meille ensiarvoisen tärkeää. Intohimolla emme tarkoita sitä, että tekee jotain, mistä tykkää vaan sitä, että ei millään malta olla tekemättä. Tässä tehtävässä täytyy myös hallita C#, JavaScript, webin perusteknologiat ja olla kartalla viimeisimmistä front end -teknologioista. Olet myös perillä julkaisujärjestelmistä.

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi?

Kurkista osoitteista dev.solita.fi, frontline.solita.fi ja solita.fi/ura lisätietoa meistä työpaikkana. Tehtävästä kertoo mielellään lisää tiimipäällikkö Kari Koivuniemi puh. 040 837 8323.

Haluatko mukaan?

Lähetä meille osaamisestasi kertova hakemus CV:n kera osoitteeseen rekry(at)solita.fi 11.2.2014 mennessä. Laita viestin otsikoksi ”Web Developer”. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä vitkuttele viimeiseen päivään.

Jätä kommentti