Web Developer

Yritys
Academic Work
Paikkakunta
Helsinki tai Turku
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
30.6.2013

Academic Work etsii kokoaikaista Web Developeria rekrytoitavaksi asiakkaalleen Helsinkiin tai Turkuun!

Asiakasyrityksemme AgentIT tarjoaa laadukkaita palveluja yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat kehittää tietojärjestelmäympäristöjä riippumattoman asiantuntijan avustamana. Tyypillisiä asiakkaita ovat kehittyvät organisaatiot, jotka haluavat keskittyä ydinosaamiseensa. Nyt AgentIT etsii tiimiinsä vahvistukseksi asiantuntevaa Web Developeria! Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme.

Työtehtävä

Tässä tehtävässä tulet toimimaan Truugo-verkkopalvelun kehittämistehtävissä. Tulet ottamaan vastuullesi sekä front end että back end puolet, lisäksi työtehtäväsi saattavat ajan kuluessa laajentua myös muunlaisiin projekteihin. Kyseessä oleva verkkopalveluprojekti tulee kuitenkin olemaan ensisijainen vastuualueesi. Truugo-verkkopalvelu on uusi ja innovatiivinen ratkaisu, joka minimoi järjestelmäintegraatioiden testaukseen kuluvan ajan. Truugon avulla sähköisten (XML ja EDIFACT) aineistojen laadunvarmistus voidaan hoitaa helposti ja itsenäisesti.

Oletko kiinnostunut tästä tehtävästä? Kyseessä on erinomainen mahdollisuus päästä kehittämään mielenkiintoista ja innovatiivista verkkopalvelua ammattitaitoisessa tiimissä. Osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti työnkuvaasi voidaan mahdollisesti myös laajentaa asiakasprojekteihin ja asiakastyöskentelyyn.

Etsimme

Etsimämme henkilö on jo muutaman vuoden alan työkokemusta kartuttanut henkilö, jolla on soveltuva IT-alan koulutustausta. Sinulla on kokemus web-kehityksestä ja tunnet www-palveluiden suunnittelun ja toteutuksen kokonaisvaltaisesti, lisäksi palvelinratkaisut ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Toivomme sinulta myös harrastuneisuutta ja aitoa innostusta web-kehitystä kohtaan. Taitosi ovat ajan tasalla ja odotamme, että sinulla on ohjelmointiosaamista, esimerkiksi seuraavista; PHP, HTML, CSS, MySQL, ShellScript. Järjestelmäpuolelta toivomme, että olisit tuttu Linuxin, Apachen tai Subversionin kanssa.

Hae tätä tehtävää, jos täytät seuraavat vaatimukset:
– Sinulla on IT-alan koulutustausta
– Olet työskennellyt web-kehityksen parissa jo muutaman vuoden
– Sinulla on ohjelmointiosaamista, kuten PHP, HTML, CSS, MySQL, ShellScript.
– Sinulla on järjestelmäpuolen osaamista, esim. Linuxista, Apachesta tai Subversionista
– Pystyt työskentelemään sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Voisitko sinä olla etsimämme henkilö? Jos täytät edellä mainitut vaatimukset ja sinulla on aito kiinnostus verkkopalvelukehitystä kohtaan, lähetä hakemuksesi jo tänään, sillä motivoivat ja monipuoliset työtehtävät sekä mukava tiimi odottavat juuri sinua!

Aloitus: Sopimuksen mukaan, aloitus joustavasti
Työmäärä: Kokoaikainen
Kesto: Vakituinen
Paikka: Helsinki tai Turku, oman valintasi mukaan
Palkka: Sopimuksen mukaan
Viite: HA978169
Julkaisupäivämäärä: 30.5.2013
Yhteyshenkilö: Heini Asikainen, heini.asikainen(at)academicwork.fi

Voit hakea tehtävään kotisivullamme:
http://www.academicwork.fi/tyopaikkailmoitus/web-developer-turku-tai-helsinki-/helsinki/14924543

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi

Lisätietoa

Jätä kommentti