Web Developer

Yritys
Kaleva Media
Paikkakunta
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end, Web-projektien johtaminen
Palkkataso
3 000–4 000 € / kk
Viim. hakupvm
15.2.2021

OLET ETSIMÄMME henkilö, jos ymmärrät verkkosivuston ja verkkokauppojen roolin markkinointi- ja myyntikanavana sekä UX/UI-suunnittelun periaatteet. WordPress- ja WooCommerce -ympäristöt ovat sinulle tuttuja ja osaat hyödyntää työssäsi erilaisia rakennustyökaluja (esimerkiksi Elementor). Omaat taidot Front End -koodauksesta (HTML, CSS, PHP, JavaScript) ja osaat tarvittaessa räätälöidä teemoja asiakkaidemme tarpeisiin.

VASTAAT verkkosivuprojekteissa itsenäisesti sivujen teknisestä toteutuksesta ja osaat keskustella Back End -kehittäjiemme kanssa. Teet asiakkaidemme sivustoille pienkehitystä sekä ylläpitotöitä. Autat sivustojen jatkuvassa parantamisessa ja konversio-optimoinnissa. Kehität aktiivisesti prosesseja, toimintaa ja palveluitamme yhdessä tiimin kanssa. Toimiminen ketterällä kehitysmallilla on sinulle tuttua.

TYÖSKENTELET yhdessä suunnittelijoiden, projektipäälliköiden, sisällöntuottajien, graafikoiden, backend-kehittäjien sekä osaavien digimainonnan asiantuntijoiden kanssa. Tavoitteenamme on toimia asiakkaidemme markkinointikumppanina ja kasvun rakentajina.

YRITYKSEMME missio on vahvistaa pohjoisen henkistä ja taloudellista vireyttä sekä ihmisten ylpeyttä omista juuristaan. Jos olet kiinnostunut roolista, lähetä hakemuksesi viimeistään 15.2.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

LISÄTIEDOT

Digimarkkinoinnin kehittäjä
Petteri Parhi
petteri.parhi@kalevamedia.fi

Jätä kommentti