Web Developer

Yritys
Miltton Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
24.1.2021

Milttonista on tullut suurin markkinointiviestintätoimisto luomalla kokonaisvaltainen tarjooma luovia ja strategisia palveluita sekä uskomalla ihmisiin, älykkyyteen ja muutokseen. Tuorein tulokas jatkuvasti laajenevassa palvelutarjoamassamme, Miltton Digital kasvaa ja kehittyy huimaa vauhtia. Nyt tarvitsemme riveihimme vahvistusta, ja kaipaamme Senior Web Developeria. Mikäli haluat urallasi eteenpäin, paikkaan, jossa pääset todella vaikuttamaan, olet etsimämme henkilö.

Toimenkuvaasi kuuluu laajalti asioita, ja voisimme luetella Apachen conffeja, (my)sql-tietokantoja, teknologioita ja työkaluja, mutta emme tee niin. Tärkeämpää olisi, että tiedät jopa meitä paremmin mitä sinun tulee osata työssä menestyäksesi, ja tuot kaiken sen asiakkaittemme ja projektiemme käyttöön. Kuitenkin toivomme vähintään viiden vuoden kokemusta WordPress-alustasta, koska sen kanssa työskentelemme päivittäin.

Tärkeää siis on, että pystyt tuomaan osaamisesi lisäksi porukkaamme tuoretta näkemystä alan suunnasta. Olet loputtoman kiinnostunut siitä, mihin digitaalinen maailma on menossa. Katsot innolla tulevaan, ja haluat olla ensimmäisten joukossa oppimassa uutta. Me haluamme tehdä jatkuvasti parempia töitä ja hienompia projekteja asiakkaillemme ja tiedämme mitä se vaatii – aivan kuten sinäkin.

Mitä toivomme sinun olevan:

– Oman alasi kiistaton asiantuntija, joka haluaa jakaa osaamistaan myös muille
– Utelias, kokeilunhaluinen ja innokas tyyppi
– Vastuunkantamiseen tottunut ammattilainen
– Vahva tiimipelaaja, jolla on kokemusta erilaisissa tiimeissä toimimisesta
– Ammattilainen, joka on tottunut työskentelemään sekä suomeksi että englanniksi

Meillä saat:

– Motivoituneen, jatkuvasti kehittyvän ja täynnä alan osaajia olevan työympäristön
– Mahdollisuuden muokata omaa rooliasi haluamaasi suuntaan. Sinä päätät mitä tulevaisuudessa haluat olla
– Yksilöä ja monimuotoisuutta arvostavan työympäristön
– Suomen isoimpien brändien mielenkiintoisia ja merkityksellisiä projekteja, joissa pääset toteuttamaan itseäsi ja kehittämään omaa ammattitaitoasi

Miltton Digital tunnettiin aiemmin Buena Creativena. Lisätietoa Buena Creativesta Vierityspalkin Toimistot-hakemistossa.

Lisätietoa

Jätä kommentti