Web Developer

Yritys
Barabra
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
31.3.2019

Haemme Web Developerin tehtävään jo osaamisensa osoittanutta WordPress-kehittäjää. Meillä Barabran digitiimissä on yhteensä 20 alan ammattilaista, jotka toteuttavat monipuolisia digitaalisia palveluita asiakkaillemme.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta WordPress-kehitystyöstä ja pystyt toimimaan myös konsultoivassa roolissa tiimissämme. Meillä pääset osallistumaan projektiin heti sen alkuvaiheesta lähtien ja pääset kehittämään omaa osaamistasi asiakastyön ohessa.

Toivomme, että sinulla on kokemusta siitä mitä koodaaminen on toimistopuolella ja haluat toteuttaa laadukkaita lopputuloksia asiakkaillemme. Oletamme, että sinulla ovat ohjelmointikielistä hyvin hallussa ainakin PHP ja JavaScript sekä luonnollisesti hallitset HTML:n ja CSS:n. Julkaisujärjestelmistä WordPress on sinulle tutuin, mutta etua on myös muiden alustojen tuntemisesta ja verkkokauppa-alustoista. Haluamme myös, että sinulla on jonkin verran kiinnostusta palvelinten ylläpitoon ja DevOps on käsitteenä tuttu.

Työkulttuurimme on rento ja työtä toteutetaan moderneilla teknologioilla työlleen omistautuneiden työkavereiden kanssa. Toivomme, että olet tiimipelaaja, joka pystyy myös edistämään projekteja itsenäisesti. Roolisi painottuu back-end-/front-end-akselilla osaamisesi sekä kiinnostuksesi mukaan. Meillä Barabrassa on tasainen projektinkierto ja pääset mittamaan osaamista erilaisissa tehtävissä.

Täytämme paikan heti kun sopiva henkilö löytyy. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera osoitteeseen kimmo.rantala@barabra.fi. Käytä hakemuksesi otsikkona ”Web Developer”.

Barabra on osa Heku-ryhmää. Heku-ryhmässä työskentelee tällä hetkellä 85 mainonnan, markkinoinnin ja digitaalisten palvelujen ammattilaista. Ryhmän liikevaihto tilikaudella 2018 oli hieman yli 8 miljoonaa euroa. Heku-ryhmään kuuluvat myös perinteisten medioiden asiantuntija Heku Oy, elävän kuvan tuotantoihin keskittyvä Drama Moving Pictures Helsinki Oy, Design Thing Oy, jonka osaamista ovat messuihin, tiloihin ja tapahtumiin liittyvät konseptit, materiaalit ja ilmeet sekä Remes & Packart Oy, jonka osaamista on pakkaussuunnittelu.

Lisätietoa

Jätä kommentti