Web Developer

Yritys
Knowit Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
9.12.2018

Missä ovat 2019-vuosimallin voittavat markkinointi-, viestintä- ja verkkokaupparatkaisut? Asiakaskokemuksen maksimoivat, tehokkaasti dataa ja älykkäästi uutta teknologiaa hyödyntävät monikanavaiset palvelut?

Tulevaisuus tehdään täällä ja nyt. Meillä Knowit Experiencellä on eturivin paikka vapaana kokeneelle Web Developerille. Tarjoamme suuret ja kauniit asiakasprojektit ja mahdollisuuden vaikuttaa teknologiavalintoihin, työvälineisiisi ja -ympäristöösi.

Oma roolisi on toimia kehittäjänä asiakasprojekteissamme, ylläpitää omaa koodiasi ja vastata verkkopalveluissa käyttämiemme tuotteiden ja palveluiden käyttöönotosta ja ylläpidosta teknisestä näkökulmasta. Tunnet modernit web-teknologiat ja tuotteita julkaisujärjestelmiin, verkkokauppa-alustoihin, analytiikkaan ja tuotetiedon hallintaan liittyen. Haemme tällä hetkellä erityisesti Episerver CMS/Commerce, Umbraco, SiteCore, Magento ja InRiver –osaamista. Tärkeintä kuitenkin on, että kehität jatkuvasti osaamistasi ja haluat jakaa sitä myös muille.

Työskentelet toimistollamme Helsingin Punavuoressa sujuvasti eri alojen asiantuntijoidemme kanssa. Teemme myös päivittäin yhteistyötä muiden Knowit Experience –konserniyhtiöiden kanssa. Tarjoamme sinullle mahdollisuuden oppia uutta, profiloitua asiantuntijana ja edetä toiveidesi mukaisesti esimerkiksi arkkitehdin tehtäviin.

Lue lisää meistä blogistamme, lähetä hakemuksesi ja tule suunnittelemaan omaa ensi vuottasi!

Lisätietoja
Miikka Roth, Head of Development, miikka.roth(a)knowit.fi, puh. +358 40 501 2319

Mukaan tiimiimme?
Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille oheisen hakulomakkeen kautta. Käsittelemme hakemuksia ja pidämme haastatteluja koko hakuajan.

Hakemukset: https://knowitfinland.workable.com/jobs/406414/candidates/new

Knowit on konsultointiyritys, joka luo lisäarvoa asiakkaidensa liiketoiminnalle tarjoamalla digitaalisia ratkaisuja kolmella toisiaan täydentävällä liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2000 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa. Knowit on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Knowit – Creating Digital Opportunities. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowit.eu.

Knowit Oy collects, stores and processes personal data in compliance with European Union’s General Data Protection Regulation [GDPR, EU 2016/679]. See our data protection notice (Tietosuojaseloste in Finnish) for further details https://www.knowit.fi/asetukset/tietosuojaselosteet/

Lisätietoa

Jätä kommentti