Web Developer

Yritys
Barabra
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-design, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
31.10.2018

Haemme joukkoomme uutta Web Developeria täydentämään nykyistä dev-tiimiämme. Työssäsi pääset suunnittelemaan, toteuttamaan ja ylläpitämään asiakkaidemme verkkosivuja ja web-toteutuksia.

Odotamme sinulta kiinnostusta frontend-puoleen ja arvostamme erityisesti HTML+Javascript+CSS+PHP-osaamista. Toivomme, että sinulla on entuudestaan kokemusta WordPress-julkaisujärjestelmästä. Meistä ei ole missään nimessä haittaa jos termit kuten Grunt ja SASS (SCSS) sanovat sinulle jotain ja JavaScript-frameworkit kuten React herättävät sinussa uteliaisuutta.

Toivomme, että olet tiimipelaaja, joka pystyy myös edistämään projekteja itsenäisesti. Meillä Barabrassa on tasainen projektinkierto ja pääset mittamaan osaamista erilaisissa tehtävissä.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si palkkatoiveineen ja lyhyt kuvaus itsestäsi sähköpostitse kimmo.rantala@barabra.fi. Paikka täytetään välittömästi sopivan tyypin löytyessä.

Barabra on osa Heku-ryhmää. Heku-ryhmä on luova mainonnan ja markkinoinnin suunnittelun ja tuotantojen yhtiöryhmä. Heku-ryhmässä työskentelee tällä hetkellä 73 mainonnan, markkinoinnin ja digitaalisten palvelujen ammattilaista. Ryhmän liikevaihto tilikaudella 2017 oli hieman yli 7 miljoonaa euroa.

Lisätietoa

Jätä kommentti