Web Developer

Yritys
Magis Multimedia Oy
Paikkakunta
Turku
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
30.4.2018

Haluatko tulla mukaan toteuttamaan kampanjoita, jotka saavuttavat satojatuhansia suomalaisia ja kehittämään asiakkaillemme mieleenpainuvia sovelluksia, saitteja, appeja ja presentaatioita?

Magis Multimedia Oy on vuonna 1994 perustettu digitaaliseen mediaan erikoistunut mainostoimisto. Tiimimme tarvitsee nyt lisävahvistusta. Haemme Web Developeria – kokeneempaa tai vasta uran alkuvaiheessa olevaa. Tarjolla on mielenkiintoisia ja monipuolisia hommia huippuasiakkaille ja brändeille.

Hallitset PHP-ohjelmoinnin ja SQL-kyselyiden teon. Sinulla on kokemusta käyttöliittymien suunnittelusta sekä HTML-, CSS- ja JavaScript-tekniikoista. Tietokantojen ohella hallitset myös palvelimet. Photoshopin ja muiden Adoben ohjelmien hallinta on plussaa. Arvostamme konkreettisia työnäytteitä.

Magis Multimediassa pääset yhdessä ammattitaitoisen tiimin kanssa työskentelemään ja kehittämään itseäsi vaihtelevien tehtävien parissa. Tutustu meihin osoitteessa http://www.magis.com

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä työnäytteesi, CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksella osoitteeseen tuomas@magis.com viimeistään 30.4.2018. Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Tuomas Niinikoski, puh. 050 558 5383.

Lisätietoa

Jätä kommentti