Web Developer

Yritys
Trackinno Oy
Paikkakunta
Tampere
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Web-design
Viim. hakupvm
5.4.2018

Tehtävä, johon etsimme osaajaa

Oletko kiinnostunut esineiden internetistä (IoT)? Uusien IoT-teknologioiden avulla pystytään seuraamaan yhä pienempiä esineitä. Trackinno on tamperelainen kasvuyritys, joka kehittää uudenlaista IoT-teknologioita hyödyntävää kalustonhallinnan sovellusalustaa. Etsimme innokkaita web-ohjelmistokehittäjiä kasvavaan tiimiimme.

Haemme asiakasyrityksellemme Trackinno Oy:lle kokopäiväistä kehittymishaluista Web Developeria Tampereelle työskentelemään tuotekehityksen parissa. Aluksi työtehtäväsi voivat olla tuotekehitykseen liittyviä avustavampia tehtäviä, mutta roolia pystytään muokkaamaan henkilön oman osaamisen ja kehittymishalun mukaisesti. Vastuuta pääset ottamaan niin paljon kuin itse haluat! Trackinno tarjoaa sinulle innostavan työilmapiirin sekä osaavan ja motivoituneen asiantuntijatiimin tuen. Tämä työtehtävä Trackinnolla on loistava mahdollisuus juniorille päästä kehittämään omaa osaamistaan monipuolisesti ja luomaan oman urapolun alkuhetkiä.

Etsimämme henkilö on uransa alkuvaiheilla oleva tyyppi ja pitkää työkokemusta tärkeämpää onkin pitkäjänteinen ja motivoitunut asenne sekä tiimityötaidot. Toivomme, että sinulla on halua menestyä tehtävässä sekä innokkuutta kehittyä roolissasi. Työssä onnistuminen edellyttää web-teknologioiden (mm. JavaScript) hallintaa opintojen, harrastuneisuuden tai työkokemuksen kautta. Odotamme sinulta myös sujuvaa englannin kielen taitoa, sillä virallisena työkielenä käytetään englantia.

Avainsanoja tehtävässä menestymiseen:

– HTML/CSS
– JavaScript
– MongoDB
– NodeJS
– Erinomainen englannin ja suomen kielen taito

Startup- yrityksessä työskentely on uransa aloittavalle työntekijälle erittäin hyvä tilaisuus, mutta otamme kuitenkin haussa huomioon myös kokeneemmat konkarit, jotka ovat valmiita hyppäämään vastuulliseen ja kokonaisvaltaiseen rooliin. Sinulla on mahdollisuus kehittyä itsellesi sopivassa tahdissa ja saat mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa tehtävissä kalustonhallinnan sovellusalustan parissa!

Aloitamme sopivien hakijoiden haastattelun jo hakuprosessin aikana, joten hae tehtävään pikaisesti, mutta viimeistään 4.4.2018! Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi, palkkatoiveesi ja hakemuksesi sekä taidonnäytteesi (esimerkiksi github, portfolio.. ) meille nettisivujemme kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Jenni Siivonen (puh. 046 922 4036 tai rekrytointi.tre@studentwork.com).

Meidän tarinamme

Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Lisätietoa

Jätä kommentti