Web Developer

Yritys
Barabra
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Palkkataso
2 000–3 000 € / kk
Viim. hakupvm
5.4.2018

Haemme joukkoomme innostunutta web developeria täydentämään dev-tiimiämme.

Oletko juuri valmistumassa oleva Web Developer? Haemme joukkoomme uutta devaajaa täydentämään nykyistä dev-tiimiämme. Työssäsi pääset suunnittelemaan, toteuttamaan ja ylläpitämään asiakkaidemme verkkosivuja ja web-toteutuksia.

Odotamme sinulta kiinnostusta frontend-puoleen ja arvostamme erityisesti HTML+JS+CSS-osaamista. Meistä ei ole missään nimessä haittaa jos termit kuten Grunt ja SASS (SCSS) sanovat sinulle jotain ja JavaScript-frameworkit kuten React herättävät sinussa uteliaisuutta.

Toivomme, että olet tiimipelaaja, joka pystyy myös edistämään projekteja itsenäisesti. Meillä Barabrassa on tasainen projektinkierto ja pääset mittamaan osaamista erilaisissa tehtävissä.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si palkkatoiveineen ja lyhyt kuvaus itsestäsi sähköpostitse kimmo.rantala@barabra.fi. Paikka täytetään välittömästi sopivan tyypin löytyessä.

Barabra on osa Heku-ryhmää, johon kuuluu 70 markkinointiviestinnän ammattilaista. Ryhmän muita yrityksiä ovat perinteisen mainonnan taitava Heku, filmi- ja videotuotantoja tekevä Drama, suunnittelutoimisto Thing, pakkaussuunnittelun ja -tuotannon hallitseva Remes & Packart sekä mainonnan konsepteja ja strategioita tarjoava Booli.

Lisätietoa

Jätä kommentti