Web Developer

Yritys
Buena Creative Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Palkkataso
4 000–5 000 € / kk
Viim. hakupvm
31.1.2018

Oletko etsinyt jotain uutta, muttet ole ihan keksinyt mitä? Kuinkas sattuikaan, me näet tarvitsemme riveihimme vahvistusta tyypistä, joka tunnistaa itsensä tittelistä Senior Web Developer. Mikäli haluat urallasi eteenpäin, paikkaan, jossa pääset todella vaikuttamaan, olet etsimämme henkilö.

Mitä toimenkuvaasi sitten kuuluu? Voisimme puhua Apachen conffeista, (my)sql-tietokannoista, luetella teknologioita ja työkaluja, mutta emme tee niin. Uskomme, että tiedät jopa meitä paremmin mitä sinun tulee osata työssä menestyäksesi. Ja juuri siksi haluamme sinut meille töihin.

Toivomme, että pystyt tuomaan osaamisesi lisäksi porukkaamme tuoretta näkemystä alan suunnasta. Olet kiinnostunut siitä miten maailma makaa, ja missä asennossa. Katsot innolla tulevaan, ja haluat olla ensimmäisten joukossa oppimassa uutta. Me haluamme tehdä jatkuvasti parempia töitä ja hienompia juttuja asiakkaillemme ja tiedämme mitä se vaatii – aivan kuten sinäkin.

Meillä pääset työskentelemään poikkeukselliseen ympäristöön, jossa yhdistyvät pienen toimiston vaikutusmahdollisuudet ja vapaudet sekä ison toimiston monipuoliset työt ja hyvät henkilöstöedut. Haluamme olla työpaikka, joka tunnetaan työnlaadustaan ja jossa ihmiset viihtyvät. Ja haluamme, että teet urasi parhaat työt meillä.

Mitä toivomme sinun olevan:

Oman alasi kiistaton asiantuntija, joka haluaa jakaa osaamistaan myös muille

Utelias, kokeilunhaluinen ja innokas tyyppi

Vastuunkantamiseen tottunut ammattilainen

Vahva tiimipelaaja, jolla on kokemusta erilaisissa tiimeissä toimimisesta

Meillä saat:

Motivoituneen, jatkuvasti kehittyvän ja täynnä alan osaajia olevan työympäristön.

Mahdollisuuden muokata omaa rooliasi haluamaasi suuntaan. Sinä päätät mitä haluat tulevaisuudessa olla.

Yksilöä ja monimuotoisuutta arvostavan työympäristön.

Suomen isoimpien brändien mielenkiintoisia ja merkityksellisiä projekteja, joissa pääset toteuttamaan itseäsi ja kehittämään omaa ammattitaitoasi.

Jos rooli, jossa pääset itse kehittämään toimenkuvaasi kiinnostavien asiakkaiden ja (tietysti) huippujen työkaverien kanssa houkuttaa, saatat olla etsimämme tyyppi. Ota yhteyttä, niin tavataan!

Mikä Buena?

Buena on 16 hengen markkinointiviestintää eri kanaviin tekevä toimisto, jonka sydän on digitaalinen. Vaikka olemme pieni toimisto, uskomme isoihin tekoihin. Uskomme siihen, että merkitykselliset sisällöt – oli niiden muoto mikä hyvänsä – synnyttävät tarinoita, joilla brändit voivat erottua edukseen. Tähän uskovat myös asiakkaamme, joihin kuuluvat mm. Valio, Kojamo, Sanoma, Rovio, Solita, Remedy, Kekkilä, Kesko ja Lejos.

Miksi meille?

Rennon työyhteisön ja kivojen työkaverien lisäksi tarjoamme hyvät työsuhde-edut, työpaikan keskeisellä sijainnilla ja kilpailukykyisen palkan. Ja kuten sanottu – omaa roolia pääsee harvassa paikassa kehittämään näin joustavasti.

Tunnistitko itsesi tai tiedätkö jonkun supertyypin, jolle homma olisi aivan passeli?

Paikka täytetään, kun sopiva ihminen on löytynyt, joten viivästelyä ei voi suositella. Laita siis hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@buena.fi ja palaamme asiaan. Tai kysy lisätietoa meiltä:

Jarno Aho
CEO
+358 50 581 9630
jarno@buena.fi

Santeri Mäkinen
Developer/Partner
+358 40 861 9338
santeri@buena.fi

Buena Creative Oy
Liisankatu 19 B 8
00170 Helsinki
www.buena.fi

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Buena Creative Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti