Web developer

Yritys
Prospectum Oy
Paikkakunta
Helsinki tai Jyväskylä
Tyyppi
Web-design, Web-ohjelmointi, front end
Palkkataso
3 000–4 000 € / kk
Viim. hakupvm
20.10.2017

Web / Front end DEVELOPER

Oletko kiinnostunut kehittämään suorituskykyisiä sovelluksia verkkoon ja mobiiliin, tai luomaan visuaalisesti tyylikkäitä sivustoja ja käyttöliittymiä? Tarkempi työnkuvasi määräytyy nykyisen osaamisesi ja kehityshalujesi mukaan.

Me Prospectumilla olemme digitalisoineet ja kehittäneet tapahtumien vuorovaikutusta, viestintää ja hallintaa vuodesta 2010. Kanssamme pääset näköalapaikalle suomalaiseen tapahtuma-skeneen ja toteuttamasi ratkaisut tarjoavat sykähdyttäviä tapahtumakokemuksia Suomessa ja ulkomailla. Jatkuvan kasvumme ansiosta taloutemme on kunnossa ja lisätietoja löydät www.prospectum.fi

Tekniseltä puolelta tunnistat ainakin osan seuraavista termeistä: HTML5, CSS, Javascript, AngularJS (1/2), PHP (CodeIgniter), MySQL, UI/UX, Git, Linux. Voit myös vaikuttaa tulevaisuudessa käytettäviin teknologioihin ja pääset valitsemaan käyttämäsi työkalut itse.

Tarjoamme kilpailukykyisen kompensaation, dynaamisen kehitystiimin tuen ja nykyaikaiset työtilat Jyväskylässä tai Helsingissä.
Laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@prospectum.fi. Lisätietoja voit kysyä Pekka Neuvoselta (040-5433500) tai Antti Okkoselta (050-3079823).

P.S. Rekrytointikonsulttien yhteydenottoihin emme valitettavasti vastaa.

Lisätietoa

Jätä kommentti