Web designer, mobiilipalvelut

Yritys
NearMe Services
Paikkakunta
Espoo
Tyyppi
Web-design, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
31.5.2012

Haluatko mukaan tekemään upeita mobiilipalveluja?

Toteutamme mielenkiintoisia mobiilipalveluja asiakasyrityksillemme ja etsimme tiimiimme Web designeria. Toimenkuvasi on monipuolinen: asiakasprojektien toteuttamista, uusien palvelujen konseptointia, käyttöliittymien suunnittelua ja palvelujen muotoilua. Olet utelias, innovatiivinen ja systemaattinen. Sinulla on myös näkymystä, miltä hyvien mobiilipalvelujen pitää näyttää ja toimia. Sinulla on vähintään kaksi vuotta kokemusta vaativista Internet-hankkeista mielellään kaupan- ja palvelualojen yritysten kanssa.
Normiteknologioiden (xhtml, html5, CSS, javascript) hyvän osaamisen lisäksi ymmärrät mobiilisivustojen ja sovellusten erityispiirteitä eri mobiililaitteilla ja tableteilla. Pidät tiimityöskentelystä ja vauhdikkaasta työrytmistä. Asiakaskeskustelut käymme suomeksi ja kumppanikeskustelut englanniksi.

Mikä on NearMe Services

NearMe Services (www.nearme.fi) on kaksivuotias kaupan- ja palvelualan mobiiliratkaisuihin keskittynyt yritys. Meidän ydinosaamisemme on myynnin kasvattaminen ja liiketoiminnan parantaminen mobiilipalvelujen avulla. Kohderyhmäämme kuuluvat vähittäiskaupan yritykset, kauppakeskukset, valmistajat ja palveluntarjoajat, joille suora kuluttajayhteys ja asiakastyytyväisyys ovat oleellinen osa liiketoimintaa.
Mobiili kasvaa nyt nopeasti osana asiakkaittemme monikanavaista myyntiä ja markkinointia. Tiimimme on vielä pieni eli sinulla on mahdollisuus päästä mukaan hienoon kasvutarinaan ja kasvaa samalla itse haastavampiin tehtäviin!

Työ on vakituinen ja voit aloittaa vaikka heti!

Ota yhteyttä: marko.luhtala@nearme.fi

Jätä kommentti