Web Designer

Yritys
Solita Oy
Paikkakunta
Helsinki tai Tampere
Tyyppi
Web-design
Viim. hakupvm
15.2.2014

Web Designer, Solita Oy
SOLITA on ottanut paikkansa digitalisoitumisen suunnannäyttäjänä ja kutsummekin itseämme digitalisoitumisen matkaoppaaksi. Tiesitkö, että meillä Solitassa on ollut näppimme pelissä monessa suomalaisille tutussa palvelussa? Olemme kehittäneet muun muassa lupapiste.fi ja kansalaisaloite.fi –palvelut. Solitalaisten osaaminen on synnyttänyt monta menestystarinaa.

Nyt haemme luovaa Web Designeria meille töihin joko Helsingin tai Tampereen toimistollemme.

Yli 700 asiakasprojektin kokemuksella

Luomme digitaalisia ratkaisuja ja verkkopalveluita sähköiseen liiketoimintaan sekä tiedolla johtamiseen. Olemme tehneet tätä jo yli 700 projektin verran ja olemme siinä hyviä. Asiakkaamme ovat nimekkäitä yrityksiä ja julkishallintoa. Pidämme asiakkaistamme ja hekin pitävät meistä. Onnistumme työssämme kovien osaajien, järkevien toimintatapojen ja terveen itseluottamuksen ansiosta.

Pidämme työskennellessämme huolta myös itsestämme ja toisistamme. Työskentelemme järkevillä aikatauluilla ja välineillä turhaa byrokratiaa vieroksuen. Puitteet tekemiselle ja menestymiselle ovat kunnossa. Toimistomme sijaitsevat keskustassa ja ovat helposti tavoitettavissa liikkuessasi vaikka tarjoamallamme työsuhdematkalipulla. Muutenkin kattavat työsuhde-etumme helpottavat perheen ja työn yhdistämisessä, tukevat ja turvaavat kulttuurin ja aktiivisen urheilun harrastamista sekä auttavat sinua huolehtimaan terveydestäsi. Työkaverisi haluavat sinut mukaan esimerkiksi virtuaalisiin NHL-turnauksiin, risteilyille, kulttileffa-maratoneihin, konsertteihin, urheilemaan sekä erilaisten koodailu- ja harrasteprojektien pariin.

Perustamme avoimuuteen, autonomiaan, tiedon aktiiviseen jakamiseen ja jatkuvaan oppimiseen. Parasta, mitä voimme sinulle tarjota, on kuitenkin tämä meidän porukkamme. Olemme aitoja, reiluja ja letkeitä, ja autamme toisiamme ala- ja ylämäessä. Jo pelkästään meidän takiamme tämä tehtävä on harkitsemisen arvoinen!

Tehtäväsi raamit

Vain taivas on rajana, kun keskustellaan luovuudestasi ja kyvystäsi visualisoida asiakkaidemme sähköisen liiketoiminnan tarpeita. Sellaista käyttöliittymää ei ole olemassakaan, josta et saisi tehtyä kaunista. Vaikka olet ideanikkari, huomioit helppokäyttöisyyden sekä ainutlaatuisen palvelukokemuksen asettamat vaatimukset. Suhtaudut intohimoisesti kädenjälkeesi ja pidät huolen, että visiosi toteutuu myös käyttöön menevässä, lopullisessa tuotteessa tai palvelussa.

Tarjoamme sinulle hyvän kodin User Experience -tiimissämme. Projekteissamme tuotat leiskoja, prototyyppejä, visuaalisen tyylin suunnitelmia ja huolehdit käyttäjien kokemuksista. Lähipiiristäsi löydät asiakkaidemme edustajia, kehittäjiä, konsultteja, palvelumuotoilijoita ja erilaisia UX-asiantuntijoita.

Meillä työsi pääsee näkymään nimekkäiden brändien kautta laajoille yleisöille tai se voi muuttaa ja ilahduttaa monen suomaisen arkea. Läheisten työkaveriesi kädenjäljestä ovat nauttineet muun muassa Finavia, YLE, Alko, STT ja Tekes.

Peräänkuulutamme intohimoa

Intohimo omaan työhön on meille ensiarvoisen tärkeää. Intohimolla emme tarkoita sitä, että tekee jotain, mistä tykkää vaan sitä, ettei millään malta olla tekemättä. Sinäkin olet seurannut mihin web-suunnittelun trendit ja tyylit ovat menossa. Rennolla otteella loihdit prototyypit suunnittelemistasi käyttöliittymistä.

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi?

Kurkista osoitteista frontline.solita.fi ja solita.fi/ura lisätietoa meistä työpaikkana. Tehtävästä kertoo mielellään lisää tiimipäällikkö Suvi Peltomäki puh. 040 868 2390. Suvin tavoitat parhaiten perjantaisin keskellä päivää.

Haluatko mukaan?

Lähetä meille osaamisestasi kertova hakemuksesi portfoliosi ja CV:n kera osoitteeseen rekry(at)solita.fi 15.2.2014 mennessä. Laita viestin otsikoksi ”Web Designer”. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä suotta vitkuttele viimeiseen päivään.

Jätä kommentti