Web Designer

Yritys
Studentwork
Paikkakunta
Etätyö / Kajaani, Oulu, Kuopio
Tyyppi
Web-design
Viim. hakupvm
21.10.2020

Tunnetko verkkosivustojen kehittämisen parhaat käytännöt ja prosessit? Luotko mielelläsi uudelleenkäytettäviä malleja ja ratkaisuja, joiden avulla hallitset ja kehität laajojakin kokonaisuuksia tehokkaasti? Mikäli tunnistat itsesi näistä, niin jatka lukemista – haemme Pulse247 Oy:lle Web Designeriä työskentelemään verkkosivustojen ylläpidon ja kehityksen parissa!

Me Studentworkilla etsimme Web Designeria / Webmasteria Pulse247 Oy:lle. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työllistyt Pulse247 Oy:lle Studentworkin kautta. Voit työskennellä Pulse247 Oy:n Kajaanin, Kuopion tai Oulun toimistolla, tai sitten etänä mistä päin Suomea tahansa.

Tehtävässä työskentelet osana Pulse247 Oy:n markkinointitiimiä, vastaten MyCashflow-verkkokauppapalveluun liittyvien markkinointisivustojen ylläpidosta ja kehityksestä sisällönhallintajärjestelmää hyödyntäen.

Tehtävässä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia verkkosivujen taittoja ja visuaalista ilmettä, hyödyntämään CMS-järjestelmää ja kehittämään tavoitteellisesti verkkosivustojen tehokkuutta kävijä- ja tapahtumaseurannan sekä hakukone- ja konversio-optimoinnin keinoin. Osallistut tehtävässä osaltasi myös digimainonnan sekä erilaisten verkkosivustoihin liittyvien markkinointiautomaatioiden kehittämiseen.

Verkkosivustojen ylläpidossa ja kehityksessä hyödynnetään nykyaikaista sisällönhallinta- ja julkaisujärjestelmää (Webflow). Tehtävässä onnistuminen edellyttää myös HTML-, CSS- ja JavaScript-kielten osaamista.

Pulse247 Oy on kotimainen verkkokaupankäyntiin erikoistunut ohjelmistopalveluyritys. Yrityksen ylläpitämä ja kehittämä MyCashflow on pilvipalveluna tarjottava verkkokauppa-alusta, jota käyttää jo lähes 20 % kaikista Suomen verkkokaupoista. Pulse247 Oy tarjoaa asiakkailleen paitsi helppokäyttöisen ja ylläpidetyn verkkokaupan myös asiantuntevia palveluita verkkokaupankäynnin kehittämiseen. Työntekijöiden mukaan Pulsessa on parasta hyvä syke, mukava ja kannustava työyhteisö ja rento tekemisen meininki!

Lue lisää Pulse247 Oy:stä: https://www.pulse247.info ja MyCashflow’sta :https://www.mycashflow.fi

Pääasialliset tehtävät
– markkinointisivustojen ylläpito ja kehittäminen
– hakukone- ja konversio-optimointi

Odotamme sinulta
-laajojen kokonaisuuksien järjestelmällistä hallintaa
– graafinen suunnittelu
– HTML-, CSS- ja JavaScript-kielten osaamista
– järjestelmällistä ja huolellista työskentelyotetta
– arvostamme aiempaa kokemusta CRM-järjestelmien käytöstä sekä verkkosivujen suunnittelusta ja toteutuksesta

Tarjoamme sinulle
– joustavat työajat
– mahdollisuuden työskennellä täysin etänä
– laajat työsuhde-edut (mm. tietokone, vapaa-ajan vakuutus, virikekortti)
– hyvän perehdytyksen ja startin – kaikkea ei tarvitse etukäteen tietää
– kannustavan työyhteisön tuen
– mahdollisuuden kehittää osaamista joustavasti

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin jätähän hakemuksesi palkkatoiveen kanssa mahdollisimman pian, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 21.10.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@studentwork.com).

Hakemukset: https://www.studentwork.com/fi-fi/avoimet-tyopaikat/169234?hsLang=en

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden.

Lisätietoa

Jätä kommentti