Web designer

Yritys
Digiteam Oy
Paikkakunta
Etänä / Uusimaa
Tyyppi
Web-design, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
15.10.2018

Digiteam kasvaa kohisten. Nyt tarvitsemme lisää käsiä verkkosivujen suunnitteluun ja toteutukseen WordPress-järjestelmällä. Etsimme vakituiseen työsuhteeseen kaveria jolla on jo kokemusta verkkosivustojen ulkoasujen graafisesta suunnittelusta. Olet siis suunnitellut useita sivustoja kokonaisilmeestä pieniin graafisiin yksityiskohtiin. Kokemus WordPressin käytöstä on iso plussa, samoin kyky muokata sivun ulkoasua koodilla. Pääasia kuitenkin on, että olet halukas ja nopea oppimaan uutta, etkä pelkää sukeltaa myös nettisivujen tekniseen puoleen.

Olemme pieni ja rento ammattilaisten jengi. Emme pönötä, emmekä käytä kellokortteja. Teemme kuitenkin töitä pääosin kotoa käsin, joten itseohjautuvuus ja kyky hallita oma ajankäyttö on ehdoton edellytys.

ODOTAMME:
Erinomaista graafista silmää
Ymmärrystä nettisivujen vaatimuksista ulkoasun osalta
Taito tehdä pikseli- ja vektorigrafiikkaelementtejä
Kykyä omatoimiseen työskentelyyn
Halu oppia käyttämään WordPress-sisällönhallintajärjestelmää (entistä paremmin..)

Lisätiedot voi kysyä Harrilta: harri.kivi@digiteam.fi.
Samaan osoitteeseen voi lähettää vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoivomuksen kera + CV:n. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Digiteamin perusti vuonna 2017 neljä digimarkkinoinnin kovaa luuta. Nyt meitä on viisi ja suunta selkeästi ylöspäin. Korulauseiden ja käsien heiluttelun sijaan toteutamme intohimoamme tekemällä sen mistä puhumme. Hihat ylös ja kädet saveen. Teemme huippuluokan digimarkkinointia ja kotisivuja: Google Ads-mainonta, hakukoneoptimointi, web-analytiikka, Facebook-markkinointi, kotisivut yrityksille.

Lisätietoa

Jätä kommentti