Web Designer

Yritys
Eilakaisla
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-design
Viim. hakupvm
19.2.2018

Vastaat ensisijaisesti Eilakaislan verkkosivustojen ylläpidosta, sisällöstä ja jatkuvasta kehittämisestä huomioiden hyvin optimoidun hakukonenäkyvyyden. Kehitystyösi pohjautuu SEO dataan ja web analytiikkaan ja siihen liittyviin työkaluihin, jotka sinulle ovat entuudestaan tuttuja. Pro- ja retroaktiivisilla kysymyksilläsi kaivat esille, analysoit, tuot eteenpäin ja panet toimeen. Ketterässä tiimissämme vastaat jatkuvasta hakukoneoptimoinnin kehitystyöstä, mahdollisesti myös hakukonemarkkinoinnista.

Sinulla on kyky nähdä asiat asiakkaan näkökulmasta ja palava halu tehdä hyvää jälkeä, myös visualisen suunnittelun osalta. Koulutukseltasi olet esim. medianomi ja sinulla on muutaman vuoden työkokemus vastaavasta työstä. Olet luova ja huumorintajuinen tehopakkaus, joka nautti tiimityöskentelyssä miljöössä, missä vaaditaan ketteryyttä.

Tunnet inbound-markkinoinnin ja customer journey-ajattelun perusteet (HubSpot-osaaminen katsotaan eduksi) ja ymmärrät minkälaisia vaatimuksia omnichannel-taktiikkaa asettaa sisällöntuotannon ja workflown osalta. Hallitset CMS-työskentelyn, perusteet verkkosivujen teknisestä puolesta ja olet innokas kehittymään siinä lisää. Ymmärrät lukea HTML:ää, CSS:ää ja Java-scriptiä, mutta tiedät milloin pyytää ulkoistettua apua teknisten haasteiden ratkaisemiseksi. Taidat kuvankäsittelyn ja taittamisen lisäksi mielellään myös vektorigrafiikan.

Vastuualueeseesi kuuluu myös sisältömarkkinoinnin co-suunnitteleminen ja tuottaminen, sähköpostimarkkinoinnin visuaalinen ilme, toiminnallisuus ja kehitys sekä erinäiset markkinointiin ja myynninedistämisen liittyvät tuotannolliset työtehtävät. Olet tärkeä lenkki taktisessa markkinointitiimissämme ja raportoit markkinointijohtajalle.

Tarjolla on paljon mielenkiintoista tekemistä, digitaalista murrosvaihetta elävä yritys, vahva brändi, kasvava ala, hyvä fiilis ja kilpailukykyiset edut! Tehtävä on uusi, työsuhde kokopäivänen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tervetuloa mukaan huipputiimiin! Haethan jo tänään!

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 19.2.2018 mennessä osoitteeseen hr(a)eilakaisla.fi otsikolla “Web designer Helsinki”. Lisätietoja tehtävästä antaa myynti- ja markkinointijohtaja Erika Ehrnrooth, puh. 050-4659345, jonka parhaiten tavoitat 8.2.2018 klo 13-14 ja 16.2.2018 klo 13-14.

HUOM! Älä jätä hakemustasi Kaislanet-painikkeen kautta, vaan lähetä ansioluettelosi hakemuksineen osoitteeseen: hr(a)eilakaisla.fi otsikolla: Web designer Helsinki.

Lisätietoa

Jätä kommentti