Web Art Director

Yritys
Giosg.com Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-design
Viim. hakupvm
31.1.2018

Etsitkö roolia, jossa pääset vastaamaan kokonaisvaltaisesti brändin visuaalisesta ilmeestä ja vapauttamaan luovuutesi valloilleen? Greatness – meillä on positio sinulle! Yrityksemme kasvaa vauhdilla ja kolmen hengen markkinointitiimimme etsii kaverikseen osaavaa Web Art Directoria nostamaan Giosgin visuaalisen ilmeen uudelle tasolle.

Web Art Directorina teet taikoja seuraavissa tehtävissä:

– Vastaat Giosgin brändin visuaalisesta ilmeestä kokonaisvaltaisesti. Sinulla on suuri rooli siinä, miltä Giosg ulkopuolisen silmin näyttää.
– Taitosi nousevat vahvimmin esiin, kun visioit miten Giosg viestii brändinsä visuaalisesti digiympäristössä.
– Loihdit markkinointimateriaaleja niin sosiaaliseen mediaan kuin messuille, sekä vastaat myyntimateriaaliemme visuaalisuudesta.
– Muita vastuualueita on jaossa taitojesi ja tahtosi mukaan; mikäli kuvaaminen ja editointi ovat lähellä sydäntäsi, pääset tuottamaan materiaalia myös rekrytointitarkoituksiin. Only sky is the limit!

Voit olla etsimämme Web Art Director, mikäli ilmaiset visiosi rohkeasti, uskallat pyytää palautetta muilta sekä omaat energisen hands on –asenteen. PowerPoint ja Adobe CC ovat sinulla hallussa; erityisesti Photoshop ja Indesign ovat sinulle rakkaita työkaluja ja vahvuutesi ovat erityisesti web grafiikassa. Omaat kokemusta kampanjasuunnittelusta sekä taittamisesta.

Meitä Giosgilaisia yhdistää innostunut asenne työntekoa kohtaan – me todella välitämme siitä mitä teemme. Siksi toivommekin, että myös sinusta välittyy intohimoinen asenne suunnittelua ja kaunista designia kohtaan, sekä omaat vankan kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä. Tässä roolissa pääset kehittämään osaamistasi ja kolleegasi kannustavat sinua entistä parempiin suorituksiin.

Miksi Giosg?

– Tarjoamme työntekijöillemme hauskoja aktiviteetteja: voit aloittaa perjantaiaamut vauhdilla harrastamalla liikuntaa yhdessä kollegoidesi kanssa tai rentoutua toimistolla pelaten flipperiä. Nautimme säännöllisesti myös yhteisaamiaisia kollegoiden kanssa.
– Työskentelet mielenkiintoisessa roolissa kasvuyrityksessä, jossa annetaan niin vapautta kuin vastuuta ja pääset näkemään työn jälkesi nopeasti.
– Työntekijöiden viihtyminen työssään on meille sydämen asia. Meillä Giosgilaisilla on innostunut asenne työtä kohtaan ja me todella uskomme siihen mitä teemme.

Toimistomme sijaitsee näppärien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Pitäjänmäessä. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Mikäli ilmoitus kolahti, niin laitathan meille tulemaan ansioluettelosi, hakemuksesi ja portfoliosi mahdollisimman pian. Mikäli tahdot keskustella tehtävästä tai kuulla rekrytointiprosessista lisää, tartuthan rohkeasti puhelimeen ja soitat HR Manager Taika Rautaselle puh. +358 44 994 7042.

Lisätietoa

Jätä kommentti