Web-analyytikko

Yritys
Kesko
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut
Viim. hakupvm
23.10.2022

Oletko datasta ja verkkokaupasta innostunut oma-aloitteinen ongelmanratkaisija? Kykenet ketterästi luovimaan eri sidosryhmien välillä etsien aina uusia keinoja hyödyntää dataa asiakkaidemme palvelukokemusten parantamiseksi. Tässä on mahdollisuutesi liittyä ammattitaitoiseen ja inspiroivaan joukkoomme Web Analystinä ja päästä työskentelemään alkumetreiltä alkaen tulevan käyttötavaran verkkokauppamme parissa!

Keskeisiin tehtäviisi kuuluu vastata rakenteilla olevan verkkokaupan web-datan keruusta ja raportoinnista (GA4, GTM) sekä kehittää näitä edelleen yhteistyössä kehitystiimin ja liiketoiminnan kanssa. Sidosryhmien pohtimien kysymysten ja toiveiden lisäksi kannustamme analyytikoitamme nostamaan rohkeasti esiin omia havaintojaan, huomioitaan ja ehdotuksiaan. Datan ja analytiikan ammattilaisilla on myös merkittävä rooli olla tukemassa koko organisaatiota matkalla kohti parempaa itsenäistä datalukutaitoa ja tiedolla johtamista.

Haluamme tukea asiakkaidemme arjen valintoja ja meiltä tämä tarkoittaa asiakkuuden ymmärtämistä monikanavaisesti: esimerkiksi verkkokaupan, digipalveluiden, kivijalkaostamisen ja vaikka asiakaspalautteen muodostamana kokonaisuutena. Kattavat, laadukkaat ja asiakkaan suostumusta kunnioittaen kerätyt datavarastot tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden kasvaa edelleen analyytikkona (myös web-datan ulkopuolelle), liiketoiminnan ymmärtäjänä ja tukijana.

Ketä etsimme?

Toivomme että olet oma-aloitteinen asioiden edistämisen suhteen mutta arvostat samalla tiimien mahdollistamaa sparrailua ja näet yhteistyön mahdollisuutena kaikkien osallistujien ammatilliseen kasvuun. Olet jo ollut mukana rakentamassa verkkoanalytiikkaa ja analyysityön perusteet ovat sinulle tuttuja. Useimmat seuraavista asioista sopivat sinuun:

• Olet innostunut uusista datalähteistä ja asiakaskokemuksesta
• Sinulla on käytännön kokemusta GA4:stä, GTM:stä ja Big Querystä. Muu koodauskokemus (mm. JavaScript) ja SQL-taidot ovat plussaa
• Sinulla on kokemusta verkkokauppaliiketoiminnasta ja yhteistyöstä kehitystiimien kanssa, kokemus käyttötavarasta on plussaa
• Sinulla on kokemusta tai olet kiinnostunut GDPR:stä ja evästehyväksynnän implementoinnista
• Soveltuva korkeakoulututkinto (esim. KTM, FM, DI) tai vastaavat tiedot
• Pystyt kommunikoimaan selkeästi sekä suullisesti että kirjallisesti, myös englanniksi

Lisätietoa

Jätä kommentti