Visual Designer

Yritys
Trimedia Oy
Paikkakunta
Jyväskylä
Tyyppi
Web-design
Viim. hakupvm
28.2.2019

Trimedia on WordPressiin orientoitunut digitoimisto joka toteuttaa verkkosivustoja ja -palveluja keskisuurille yrityksille ja organisaatioille. Ratkaisemme asiakkaidemme haasteet yhdistämällä visuaalisen suunnittelun, käyttöliittymäosaamisen, sisällön sekä teknologian hallinnan. Toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä ja Helsingissä. Haemme nyt kasvavaan joukkoomme Visuaalista suunnittelijaa Jyväskylään.

Millaisen osaajan valitsemme tehtävään?

Olet kokenut visuaalisen suunnittelun sekä markkinoinnin asiantuntija, jolla on kyky toimia osana tiimiä. Sovellat sujuvasti modernin markkinoinnin ratkaisuja ja sinulla on näkemys vaikuttavasta suunnittelutyöstä. Olet opiskellut alaa ja osaat hyödyntää työssäsi vaivatta ja itsenäisesti Adoben CC ohjelmia (esimerkiksi Indesign, Illustrator sekä Photoshop) sekä Sketchiä.

Pääpaino Visual designerin tehtävässä on visuaalisten kokonaisuuksien suunnittelussa ja jalostamisessa erilaisiin digitaalisiin ympäristöihin. Tehtäviin kuuluu jossainmäärin myös painomateriaalien suunnittelua ja toteutusta, joten kokemus näistä on toivottavaa. Saat äänesi kuuluviin konseptoinnissa, käyttöliittymäsuunnittelussa sekä verkkosivun ulkoasun suunnittelussa yhdessä tiimisi kanssa. Pääset mukaan myös yritysidentiteettien luomiseen ja kehittämiseen näin halutessasi.

Seuraat tiiviisti alan kehitystä ja suhtaudut kunnianhimoisesti myös oman osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. Olet kiinnostunut designista sekä suunnittelun osa-alueista. Olet vastuullinen tiimipelaaja, joka kykenee vaivatta myös itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden yhdistää oman osaamisesi kiinnostaviin asiakasprojekteihin. Lisäksi tarjoamme sinulle tukea ja vapautta kehittää osaamistasi ja työnkuvaasi haluamaasi suuntaan.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä:

Työkokemusta vastaavista tehtävistä
Osaamista nykypäivän suunnittelumenetelmistä, työtavoista ja käytettävistä suunnittelutyökaluista (erityisesti Sketch, Photoshop, Illustrator ja InDesign)
Erinomaisia tiimityötaitoja
Halua kehittää omaa osaamista

Tarjoamme

Kiinnostavia asiakasprojekteja
Vapaaseen työskentelyyn kannustavat työskentelytilat Jyväskylän keskustassa
Kunnioittavan ja innostavan työyhteisön
Toivomasi työvälineet työsi toteuttamiseen
Mahdollisuuden hankkia lisää osaamista valitsemistasi aihepiireistä
Hakuaika päättyy 28.2.2019, mutta haastattelut aloitetaan heti ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tutustumme mielellämme myös työnäytteisiisi.

Lisätietoja ja hakemukset: toimitusjohtaja Arto Saksola, 044 535 7215, arto.saksola@trimedia.fi

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Trimedia Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti