Visual Design Trainee

Yritys
Activeark JWT Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-design
Viim. hakupvm
1.4.2013

Activeark JWT on tämän päivän markkinointia varten rakennettu täyden palvelun toimisto. Erityisosaamistamme ovat branding, strateginen suunnittelu ja digitaaliset kanavat. Helsingin pääkonttorin lisäksi Activeark JWT:llä on toimistot Lontoossa sekä Mumbaissa. Olemme osa globaalia JWT-ketjua.

Harjoittelija, Visual Design

Tarjoamme harjoittelupaikan henkilölle, joka on kiinnostunut digitaalisesta suunnittelusta. Harjoittelija tulee avustamaan designereitamme kaikissa visuaaliseen suunnitteluun liittyvissä tehtävissä.

Toivomme sinun olevan asioihin innokkaasti tarttuva ja aikaansaava positiivinen persoona, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja halu tehdä yhteistyötä teknisten asiantuntijoiden ja visuaalisten suunnittelijoiden kanssa. Odotamme, että omaat hyvän visuaalisen silmän ja että portfoliosi sisältää näytteitä digitaaliselta puolelta.

Harjoittelun kesto on 6 kuukautta ja harjoittelu alkaa kevään aikana mahdollisimman pian. Ajankohta ja pituus ovat kuitenkin neuvoteltavissa.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?06263375&lang=en viimeistään 1.4.2013. Toimi silti nopeasti, sillä paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse: careers(a)activeark.com.

Jätä kommentti