Visuaalisesti suuntautunut WordPress-kehittäjä

Yritys
MEOM
Paikkakunta
Jyväskylä, Helsinki, etä
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Palkkataso
3 000–4 000 € / kk
Viim. hakupvm
14.5.2021

Oletko sinä koronapandemian aikana etätöihin eristäytyneenä pohdiskellut sitä, mikä oikeasti tekee sinulle WordPress-kehittäjän ammatista mielekästä ja merkityksellistä?

Kenties silmäsi ovat auenneet hyvän ja empaattisen yrityskulttuurin merkitykselle aikana, jona jäsentelemätön ja kriisiytynyt kulttuuri suorastaan korostuu.

Tai ehkä olet leipiintynyt niihin pieniin, backend-painotteisiin toteutuksiin, joita työstät yksinäsi päivästä toiseen. Voit vain unelmoida isomman tiimin mukanaan tuomasta yhteenkuuluvuuden tunteesta, useammista sosiaalisista kohtaamisista sekä mahdollisuudesta vaihtaa ammatillisia ja henkilökohtaisia ajatuksia samaa työtä tekevien työkavereiden kanssa.

Voiko olla niin, että visuaalisesti suuntautuneena ihmisenä kehittäjän sielusi kaipaa fronttivahvojen toteutusten perään?

Jos tilanne on nyt yksinkertaisesti niin, että nykyinen tehtäväsi ei pidä enää parasta intoasi yllä, ehdotamme sinulle tämän työpaikkailmoituksen silmäilyä, avautuvan mahdollisuuden harkintaa ja lopulta päätöstä aloittaa seuraava jakso elämässäsi Kokeneena WordPress-kehittäjänä meillä täällä MEOMilla.

Lue koko ilmoitus MEOMin sivustolta. Voit myös ilmoittautua laittamalla mailia osoitteeseen kimmo@meom.fi tai soittamalla 0414382887.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä MEOM Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti