Visuaalinen suunnittelija

Yritys
Digitoimisto Dude Oy
Paikkakunta
Jyväskylä
Tyyppi
Web-design, Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm
1.6.2019

Duden toiminnan jatkuvasti laajentuessa, asiakaskunnan monipuolistuessa sekä projektien koon kasvaessa haemme porukkaamme monipuolista visuaalista suunnittelijaa.

Nautitko verkkosivustojen ja palveluiden suunnittelemista? Omaat vahvaa visuaalista silimää ja päässäsi pyörii jatkuvasti erilaiset leiskat ja konseptit? Tapaat mielelläsi mukavia asiakkaitamme ja tykkäät hieman haastaa sekä ravistella heidän pinttyneitä käsityksiään? Saatat lukea oikeaa ilmoitusta!

Suunnittelijana olet mukana projektissa sen alkamisesta lähtien, osallistuen asiakkaan tarpeiden kirkastamiseen ja verkkopalveluiden konseptointiin yhdessä asiakkaan sekä kehittäjätiimin kanssa. Pääset suunnittelemaan palvelun visuaalista ilmettä, käyttöliittymää sekä ottamaan kantaa sisältöihin. Teknisessä työstövaiheessa hiot palvelun ulkoasua sekä toiminnallisuutta tiiviissä yhteistyössä kehittäjätiimin kanssa. Palvelun julkaisun jälkeen huolehdit osaltasi asiakkaan jatkokehitystarpeista.

Työnkuvaasi kuuluu olennaisena osana koko projektin liidaus tarjouksen hyväksymisestä aina julkaisun jälkeiseen aikaan saakka. Olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaaseen, kertoen projektin etenemisestä sekä pidät tiiviitä status-palavereja joissa käydään läpi palvelun toiminnallisuuksia. Huolehdit, että asiakas tai heidän yhteistyökumppaninsa toimittavat materiaalit ajoissa sekä toimit henkilönä, joka koordinoi kaiken tämän yhteensovittamista työn alla olevaan projektiin ja sen aikatauluun.

Meillä ei ole vain yhdenlaisia asiakkaita vaan skaala on iso toimialojen ja kokojen suhteen. Asiakkaitamme yhdistävä tekijä on heidän tuotteensa tai palvelunsa, josta me kaikki innostumme. Emme lähde mukaan projekteihin, joiden emme usko tuovan tähän maailmaan mitään hyvää.

## Tarjoamme

– Vakituisen työn ja kuukausipalkkaa
– Parhaat työkaverit ja huonon huumorin
– Mielenkiintoisia haasteita
– Aidosti kiinnostavia projekteja joissa pääset paneutumaan syvällisesti asiakkaan tarpeisiin ja tuomaan omaa osaamistasi pöytään, projektimme jalostuvat usein paljonkin konseptointivaiheessa
– Roppakaupalla vapautta sekä vastuuta työskentelyyn
– Laadukasta kahvia
– Vapautta työaikoihin ja –paikkoihin
– Laadukkaimmat ja uusimmat työvälineet
– Hierontaetu (jep! vanhaa mainostoimistomailmaa, mutta kullanarvoinen juttu oman hyvinvoinnin kannalta)
– Mahdollisuuden kehittää omaa tekemistä ja yritystä
– Pääset osallistumaan vuosittain alan konferensseihin maailmalla

## Odotamme

– Useamman vuoden kokemusta verkkopalveluiden visuaalisesta sekä -käyttöliittymäsuunittelusta
– Kokemusta projektien johtamisesta ja asiakkaiden kanssa toimimisesta
– Ongelmanratkaisukykyä ja oma-aloitteisuutta
– Kykyä organisoida työ itsenäisesti
– Intohimoista suhtautumista alaan ja paloa kehittyä jatkuvasti
– Osaamista jostakin seuraavista suunnitteluohjelmista (Sketch, Adobe XD, InVision Studio) tai kykyä omaksua uusia työkaluja nopeasti

Koska olemme pieni ja tiivis tiimi, toivomme sinun työskentelevän Jyväskylässä toimistollamme. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus tehdä osa viikosta etätöinä niin sovittaessa. On sitä esimerkiksi Helsingistä aiemminkin dudelle muutettu. Kerrothan hakemuksessasi miten tykkäät työskennellä!

## Wau, haluan tänne!

Lähetä meille hakemus lyhyen tai pitkän esittelyn, työnäytteiden ja palkkatoiveen saattelemana osoitteeseen moro@dude.fi. Lisätietoja työnkuvasta, firmasta ja oikeastaan mistä tahansa askarruttavasta antaa Juha Laitinen (AD, perustaja): juha@dude.fi tai 0400 443221.

Valittu hakija voi aloittaa työt välittömästi valinnan jälkeen tai joustavasti sopien.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Digitoimisto Dude Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti