Verkkoviestinnän ammattilainen/toimittaja

Yritys
SDP
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Viim. hakupvm
28.5.2012

SDP hakee vakituiseen työsuhteeseen verkkoviestinnän ammattilaista/toimittajaa.

Verkkoviestinnän ammattilainen/toimittaja osallistuu SDP:n päivittäis- sekä kampanjaviestinnän suunnitteluun ja toteutukseen. Tehtäviin kuuluvat SDP:n verkkoviestinnän koordinointi (ml. some) ja erilaisten visuaalisten esitysten ja julkaisujen tekeminen sekä uutisten laatiminen.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokemusta toimittajan ja/tai verkkosisällön tuottajan roolista sekä sosiaalisen median hyödyntämisestä. Osaat myös muokata faktat helposti hyödynnettävään sekä jaettavaan muotoon. Sinulla on kokemusta lehden ja verkkojulkaisujen tekemisestä ja/tai markkinointikampanjoista sekä kampanjaviestinnästä.

Sinulta löytyy myös graafista silmää ja hallitset yleisimmät taitto-, kuvankäsittely- sekä editointiohjelmat. Sosialidemokratian ja järjestöalan tuntemus sekä englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan vahvuudeksi.

Työehdot määräytyvät Järjestötoimitsijain Liiton JTL ry. työehtosopimuksen mukaisesti ja palkka on n. 3700 e/kk.

Hakemukset 28.5.2012 mennessä osoitteella SDP / toimittaja, Saariniemenkatu 6, 00530 Helsinki tai sähköpostilla ismo.kainulainen(ät)sdp.fi. Lisätietoja toimesta antaa viestintäpäällikkö Ismo Kainulainen, p. 050 517 3594.

Lisätietoa

Jätä kommentti