Verkkosovelluskehittäjä

Yritys
Poutapilvi web design Oy
Paikkakunta
Turku
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end
Viim. hakupvm
8.6.2018

Haussa verkkosovelluskehittäjä, joka hallitsee WordPressin teknisemmät puolet ja haluaa olla mukana kehittämässä verkkopalveluita ja halutessaan myös Poutapilveä.

Tällainen työ on kyseessä

Tällä hetkellä verkkopalveluita tehdään WordPressillä. Sen tuntemus luetaan siis tärkeimpien ansioiden joukkoon. Haemme kuitenkin osaajaa, jolle eivät jää jauhot suuhun, kun WordPress jää kaikkien edeltäjiensä tavoin jonain tulevana päivänä historiaan.

Verkkosovelluskehittäjänä toimit osana projektitiimiä. Tuet suunnittelijoita ja front-end devaajia. Yhteisen kielen puhumisesta saa plussaa.

Sinulla on myös valmiudet kaapata teknisemmät tehtävät, jotka vaativat pureutumista moottorin ytimeen tai tietokantaratkaisuihin. Saatat myös huomata tapaukset, joissa säästetään muiden aikaa laatimalla nokkela tekninen ratkaisu muuten työlääseen ongelmaan.

Olet osa asiantuntijatiimiä

Teet töitä osana tiimejä, mutta myös itsenäisenä asiantuntijana. Läheisimpiä työkavereitasi ovat frontit ja suunnittelijat, mutta tulet tekemään töitä myös projektipäällikön, konseptisuunnittelijan ja muidenkin poutislaisten kanssa.

Työntekijän edut

Poutapilven työntekijänä hyödyt seuraavista eduista:

– Vapaus. Saat tehdä työsi melko vapaasti parhaaksi kokemallasi tavalla – me luotamme siihen, että asiantuntijana tiedät, miten työsi hoidat.
– Lounas- ja liikuntasetelit.
– Toimisto. Poutapilven kotoisa toimisto on viihtyisä työympäristö. Täällä voit hiihdellä rennosti villasukissa, palaveerata säkkituolissa ja ottaa löylyt toimiston saunassa. Myös sijainti (ihan keskustassa) on huippu, sillä kaikki parhaat lounaspaikat ovat lähellä.
– Kattava työterveys ja laaja vakuutus.
– Vaikka monet asiat hoituvat parhaiten toimistolla ja lähellä muuta tiimiä, voit myös halutessasi pitää etäpäiviä.
– Huvitoimikunta (eli kaikki halukkaat) järjestää kuukausittain yhteistä tekemistä. Tänä vuonna olemme olleet mm. pakohuoneessa, virtuaalipeliluolassa ja viininmaistelussa. Sinäkin voit vaikuttaa, mitä teemme!

Lue koko hakemus ja hakemusohjeet: https://www.poutapilvi.fi/artikkelit/avoin-paikka-verkkosovelluskehittaja/

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Poutapilvi Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti