Verkkopalvelujen tuottaja

Yritys
StudentWork Sharper Oy
Paikkakunta
Tampere
Tyyppi
Web-design
Viim. hakupvm
5.5.2012

Asiakasyrityksemme on markkinointiviestinnän verkkopalveluiden tuottamiseen erikoistunut yritys Tampereen ydinkeskustassa. Asiakkaamme tuottaa omille asiakkailleen aineistonhallintojärjestelmiä sekä monipuolisia markkinointiviestinnän järjestelmiä. Yritys tarjoaa loistavat mahdollisuudet kehittää omaa osaamistaan rautaisten ammattilaisten parissa.

Etsimme asiakasyrityksellemme verkkopalvelujen tuottajaa työskentelemään osa-aikaisesti asiakasprojektien parissa. Työtehtäviin kuuluvat tiedostojen käsittely, näköisjulkaisujen tuottaminen ja käyttöliittymäsuunnittelu. Työtä on tarjolla joustavasti, esim 2-3 päivänä viikossa. Kyseessä on haasteellinen tiedostojen käsittely työ, jotka tulee toteuttaa aikataulujen puitteissa. Omalla aktiivisuudella voi vaikuttaa työtehtävien määrään sekä tuleviin haasteisiin.

Odotamme hakijalta:
– HTML -osaamista
– Kuvankäsittelytaitoja (PhotoShop)
– Osaamista graafisesta suunnittelusta (käyttöliittymäsuunnittelu)
– Web-suunnitteluosaaminen katsotaan eduksi
– Itsenäistä työkykyä sekä joustavuutta
– Halua sitoutua pitkäaikaiseen työhön

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja cv:si osoitteeseen avoimet.tre@studentwork.fi. Otsikoi se Verkkopalvelujen tuottaja, osa-aika, Tampere. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointispesialisti Tuuli Lamminmäki 044 315 8552 tai tuuli.lamminmaki@studentwork.fi.

Lisätietoa

Jätä kommentti