Verkkomainonnan asiantuntija (junior)

Yritys
Relevant Digital Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut
Viim. hakupvm
10.1.2018

Haemme tuntityöntekijää kehittymään verkkomainonnanhallinnan ammattilaiseksi. Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi web-teknologioista innostuneelle opiskelijalle.

Meille Relevantilla verkkomainonnan ja -medioiden kehittäminen on jokapäiväinen intohimomme. Autamme asiakkaitamme parantamaan mainonnan tuottoja, kasvattamaan yleisön arvoa ja luomaan uusia tulovirtoja. Yrityksemme on nuorekas, rento ja kansainvälinen. Kulttuurimme tarjoaa hyvän mahdollisuuden työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen. Toimintaamme ohjaavat keskeiset arvomme ovat ammattitaito, uteliaisuus ja luotettavuus. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Kööpenhaminassa ja Tukholmassa.

Työtehtäviisi kuuluvat
– aktiivinen kampanjaseuranta ja kampanjapoikkeamista kommunikoiminen verkkomedian yhteyshenkilölle
– ohjelmallisten kampanjoiden optimointi ja diilien hallinta
– mainostajan toimittamien verkkomainoskampanjoiden mainosaineistojen (esim. html5-, video-ja kuvatiedostot) tarkastaminen ja paikalleen asettaminen median mainonnanhallinnan järjestelmään
– mainonnanhallintajärjestelmien ja omien tuotteidemme käyttötuki
– muut verkkomainonnanhallintaan liittyvät tehtävät

Tehtävässä tulet oppimaan verkkomainonnan hallinnasta, mittauksesta ja toteutuksesta sekä ohjelmallisen kaupankäynnin lainalaisuuksista ja järjestelmistä.

Toivomme tehtävään valittavalta henkilöltä
– kiinnostusta media-alaa, markkinointia ja mainontaa kohtaan
– opintoja / työkokemusta tekniseltä tai kaupalliselta alalta (esim. tietotekniikan insinööri, tietojenkäsittelyn tai markkinoinnin tradenomi, medianomi)
– HTML/CSS/JS -osaamista tai kiinnostusta verkkomainonnan toteutuksen tekniikoihin
– ystävällistä, huolellista ja vastuuntuntoista työskentelyasennetta, proaktiivista toimintatapaa sekä halua oppia jatkuvasti lisää
– hyviä viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi sekä kirjallisesti että suullisesti. Skandinaavisten kielten osaaminen katsotaan myös eduksi.

Työt alkavat vuoden alussa. Toimitathan vapaamuotoisen hakemuksen mahdollisimman pian CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen maria.koskinen(a)relevant.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa CTO Maria Koskinen, +358 41 505 6656

Lisätietoa

Jätä kommentti