Verkkoliiketoiminnan myyntipäällikkö

Yritys
Oscar Software Oy
Paikkakunta
Tampere
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Verkkokauppa-asiantuntijat
Viim. hakupvm
8.6.2018

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja sekä verkkopalveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinto-, HR- ja IT-palveluja. Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 100 liiketoiminnan ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät internetsivuiltamme osoitteesta www.os­car.fi.

Nyt Suomen nopeimmin kasvava ERP-talo hakee nälkäistä

VERKKOLIIKETOIMINNAN MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Oletko sinä pitkäjänteinen myyntiosaaja, jolta löytyy ymmärrystä B2B- ja B2C-verkkokaupoista, palveluportaaleista ja digitalisaatiosta? Haluatko aidosti perehtyä asiakkaan tarpeisiin, etsiä ratkaisuja tämän ongelmiin ja auttaa heitä onnistumaan omassa liiketoiminnassaan? Kiinnostaako digimarkkinointi eikä sähköinen tiedonsiirtokaan saa sormea menemään suuhun? Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme tyyppi.

Me etsimme ratkaisukeskeistä myyntitykkiä, joka toimii digitaalisella toimintakentällä sujuvasti kuin kala vedessä. Toivomme sinun olevan määrätietoinen ja sitkeä, sinulla on kykyä heittäytyä ja halua oppia uutta. Oscarin seuraavalla huippumyyjällä on mielellään kaupallinen koulutus tai vahvaa kokemusta ratkaisumyynnistä. Ennen kaikkea haemme kuitenkin hyvää tyyppiä, jolla on pitkäjänteinen työote, hyvä paineensietokyky, palava halu menestyä ja voittaa kauppoja. Tietämys ERP-järjestelmistä katsotaan eduksi.

Toimintakenttäsi on koko Suomi ja asiakkaasi sekä työkaverisi kirjavien hahmojen joukko vaativia asiantuntijoita. Hyvät ihmissuhde- ja ilmaisutaidot ovat työssäsi kultaakin tärkeämpiä. Jos tunnistit itsesi tästä kuvauksesta ja uskot Oscarin värikkään myynti- ja markkinointitiimin olevan sinun paikkasi, laita oitis hakemuksesi tulemaan ja vakuuta meidän persoonallisella tyylilläsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Veikko Perttuli, 040 745 1415. Lähetä hakemuksesi viimeistään 8.6.2018 osoitteeseen veik­ko.pert­tu­li@os­car.fi.

Lisätietoa

Jätä kommentti